free download 78 travel guides written by experts

Castigati-va independenta cu uscatoarele de rufe Bosch HomeProfessional si EcoLogixx 7

Aţi fost vreodată în situaţia de a aştepta cu emoţie să vedeți dacă hainele aflate la uscat vor fi purtabile înainte de a pleca la serviciu? V-aţi stabilit vreodată perioada în care spălaţi rufele în funcţie de prognoza meteo, ca să nu fie prea multă umiditate în aer, iar rufele să se usuce foarte greu? Aţi urmărit vreodată ploaia spontană apărută în timp ce eraţi la birou, gândindu-vă la hainele întinse pe balcon? V-ați gândit că vă puteți proteja sănătatea prin evitarea prafului și germenilor alergeni care se pot depune pe rufele lăsate la uscat afară? Dacă aţi răspuns “da” la cel puţin o întrebare, specialiştii Bosch au soluţia perfectă pentru uscarea rapidă a rufelor – în doar 40 de minute, comodă – uscătorul se curăţă singur, economică – uscătoarele Bosch consumă cu 60% mai puțin decât un aparat din clasa A, şi ecologică. Soluţia Bosch poartă două nume – uscătorul de rufe Bosch HomeProfessional şi uscătorul de rufe Bosch EcoLogixx 7.

Tehnologia inovatoare SelfCleaning Condenser™ cu care sunt echipate ambele uscătoare permite un consum redus de energie (clasa A++) şi o eficienţă maximă. Această inovaţie curăţă automat condensatorul, fără a necesita o curăţare periodică manuală. Ca o garanţie a consumului redus, cele două uscătoare au celebra siglă Bosch „Green Technology Inside”, care se acordă doar produselor ecologice.

Ambele uscătoare cu condensare dispun de sistemele ActiveAir Technology şi Airflow Drying care permit uscarea delicată şi uniformă a hainelor. Sistemul Sensitive Drying protejează ţesăturile, pentru rufe moi şi pufoase, fără cute de şifonare, iar paletele softDesign ajută la distribuţia optimă a rufelor în tambur şi la uscarea lor uniformă. Tastele TouchControl ajută la utilizarea intuitivă şi ghidează utilizatorul prin multitudinea de programe ce pot fi selectate, iar AntiVibration Design oferă o stabilitate sporită şi un nivel de zgomot scăzut, de 63 dB, respectiv 65 dB. În plus, uscătoarele de rufe au sistem de siguranţă împotriva accesului copiilor şi semnalizare acustică la terminarea programului.

Uscătorul de rufe Bosch EcoLogixx 7 are în plus şi sistemul AutoDry cu senzori de umiditate, ce determină cu exactitate gradul de uscare necesar pentru rufe. Chiar și țesăturile groase vor fi complet uscate datorită programelor ce includ gradul de umiditate. Țesăturile din frotir, de tipul halatelor de baie și prosoapelor, vor deveni moi și pufoase.

Acum nu trebuie să vă mai faceți griji în legătură cu disponibilitatea hainelor dumneavoastră. În numai o oră puteți avea rufele spălate și uscate cu ajutorul programului de uscare de 40 de minute, care este corelat cu programul „Rapid” de 15 minute de la mașinile de spălat rufe Bosch. În plus, nici pentru călcatul acestora nu trebuie să vă îngrijorați. Cu ajutorul programului special „Cămăși/bluze” totul merge mai ușor, deoarece rufele sunt uscate puțin, afânate și, în final, li se aplică etapa anti-șifonare.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *