free download 78 travel guides written by experts

Top Gear – Sezonul 18

Cea mai urmărită emisiune auto din lume la BBC Knowledge

BBC Knowledge va difuza, începând de luni, 17 februarie, de la ora 22:00, cea mai urmărită emisiune auto din lume – Top Gear (Sezonul 18). În acest sezon, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May străbat Italia, la bordul unor super-mașini, sunt protagoniștii unei urmăriri cu mașini ca în filme sau reinventează scuterul pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, pe parcursul celor șapte episoade, cei trei protagoniști investighează industria auto din China, conduc un Ferrari nou-nouț pe un câmp plin de zăpadă și pătrund în fascinanta lume a curselor NASCAR.

Top Gear poate fi numit cel mai tare club al bărbaților, însă, în același timp, datorită tonul și stilului, este accesibil tuturor, peste 40 % din telespectatorii din Marea Britanie fiind femei. Fără fandoseli, inteligent și imparțial, Top Gear duce mașinile la limită și dincolo de limite pentru a afla dacă sunt bune de ceva sau nu. Relația dintre prezentatori este cheia către succesul emisiunii, un amestec de onestitate, pasiune și stupiditate sinceră.

Cu o mulțime de cascadorii, provocări și detalii speciale, formatul este autocritic, cuprinzător și plin de pasiune – nu există fraze plictisitoare și discuții impenetrabile despre arbori de distribuție și presiunea din anvelope. Aici, mașinile sunt doar un punct de plecare pentru călătorii de neuitat, proiecte extrem de ambițioase și critici aspre ale tradiției învechite de a arde gazul degeaba.

Bucuresti, 13.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *