free download 78 travel guides written by experts

Cadouri inedite si oferte mai greu intalnite, la standul NOLTE de la BIFE-SIM

Pentru ca a venit toamna si ne-am pregatit cu oferte speciale gata de “recoltat”, pentru ca suntem nerabdatori sa demaram proiectul bucatariei tale la comanda, ne bucuram sa te anuntam ca bucatariile germane Nolte te asteapta in pavilionul C3, in cadrul Salonului de Bucatarii de la targul BIFE-SIM.

Te incurajam sa alegi mobila Nolte pentru noua ta bucatarie, oferind preturi reduse, cadouri inedite si conditii preferentiale de plata.Tu trebuie doar sa ne povestesti mai multe despre prietenii pe care obisnuiesti sa ii inviti in weekend sau despre cina pe care vrei sa o iei mereu acasa in familie. Ce ustensile vrei sa iti fie tot timpul la indemana si cat de importante sunt pentru tine electrocasnicele incorporabile? De ce sa alegi Nolte? Pentru ca noua bucatarie este despre tine, obiceiurile tale si despre asteptarile celor dragi tie:
• Un spatiu de bucatarie devine mai mult decat un spatiu de gatit, daca alegi o combinatie de blat subtire din sticla cu manere de otel inoxidabil. Uite cum arata bucataria Soft Lack & Manhattan cu un blat subtire de sticla: ca un laborator personal de experimente culinare!
• Bucatariile Nolte sunt in primul rand pentru gatit si mancat, dar nu DOAR pentru gatit si mancat. Poti sa organizezi oricum sertarele noii tale bucatarii: sa le umpli cu jucariile celui mic pe care le foloseste cel mai des atunci cand sta langa tine si sa adaugi si trusa ta secreta de ”5 minute de make-up inainte sa ies din casa”.
• Viata e mai frumoasa intr-o bucatarie colorata. Iar, daca alegi Nolte, culoarea viitoarei tale bucatarii poate sa poarte numele condimentelor si ingredientelor tale preferate: curry, paprika, safran sau blueberry.

Lista obiceiurilor nu se termina, ci incepe cu cele de mai sus. Libertatea in design, bucataria ca o oaza de relaxare, obiceiurile de a-ti invita des prietenii in weekend sau timpul pe care vrei sa il petreci acasa doar pentru tine sunt motive reprezentative pentru alegerea unei bucatarii care sa iti reprezinte stilul de viata!

Toate decorurile pe care le vezi in poze sunt mai putin importante pentru ca totul este inspiratie, Nolte stiind cum sa personalizeze ceea ce vrei sa obtii pentru spatiul si obiceiurile tale.

Va asteptam la BIFE-SIM 2016!

Mai multe detalii pe www.bife-sim.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *