free download 78 travel guides written by experts

Felicitari pentru Best New Artist – Mihail

Ajunsa la cea de-a cincea editie, gala premiilor Media Music Awards si-au desemnat ieri seara castigatorii.

In acest an, categoria Best New Artist a fost cucerita de Mihail care a “ucis” competitia cu hit-ul “Ma Ucide Ea”, piesa care i-a adus un succes greu de egalat, fiind una dintre cele mai difuzate 3 piese romanesti la radio (conform MediaForest).

Cu peste 30 de milioane de vizualizari, piesa l-a propulsat pe tanarul artist in toate top-urile muzicale posibile.


Cu influente funk, blues si pop, povestea unei clipe in care privirile a doi tineri se intalnesc pe strada, dominata de timbrul unic al artistului, a starnit o avalansa muzicala de proportii epice in industria muzicala.

Originalitatea interpretarii si versurile patrunzatoare au mentinut piesa in fruntea clasamentelor muzicale si in top-ul preferintelor fanilor.

Ascensiunea lui Mihail vine dupa multa munca, ani dedicati muzicii, timp in care tanarul si-a creat o personalitate scenica puternica. Prin versurile sale, artistul isi traieste visul devenit realitate cu fiecare piesa. Cea mai recenta lansare piesa “Simt ca ne-am indepartat”,  plina de emotii si sentiment, continua capitolul acelei frumoase povesti de dragoste traite cu nebunie si extaz nascuta dintr-o privire plina de pasiune.

Felicitari Best New Artist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *