free download 78 travel guides written by experts

British Airways ofera cel mai mic pret de pana acum spre Londra

British Airways oferă acum cel mai mic tarif pentru biletele de avion spre Londra. Dacă doriţi să călătoriţi cu stil spre capitala britanică, puteţi cumpăra acum bilete de avion la numai 93 EUR dus, cu toate taxele incluse. Preţul este disponibil pentru rezervări până la data de 6 martie, pentru călătorii începute înainte de 15 aprilie*.

Emil Delibashev, Commercial Manager British Airways pentru Balcani, a declarat: “Aceasta este o veste extraordinară pentru toţi cei care intenţionează să viziteze acest oraş minunat sau pur şi simplu să îşi facă cumpărăturile de Paşti într-un oraş european. Ei pot beneficia acum de cele mai înalte standarde British Airways la un preţ foarte mic şi se pot bucura la maxim de experienţa călătoriei”.

Londra şi atracţiile sale sunt acum mai accesibile ca oricând, pe fondul deprecierii lirei sterlinei şi datorită noilor tarife oferite de British Airways. Profitaţi la maxim de primăvară şi sărbătorile de Paşti la Fortnum and Mason, delectati-va cu ouă de ciocolată, demonstraţii de gătit şi sesiuni de degustare din plin. Pentru a cumpăra un cadou pentru cei dragi, puteţi merge în cele mai populare locuri, precum Selfridges, Hamleys şi Harrods.

Dacă vreţi să experimentati mai mult din Marea Britanie, nu doar Londra, aveţi acum această posibilitate cu British Airways. Compania aeriană oferă preţuri începând cu 143 EUR* dus, cu toate taxele incluse, spre oraşe precum Edinburgh, Manchester, Glasgow, Newcastle şi Aberdeen.

Biletele British Airways pot fi achiziţionate de la agenţiile locale de turism, biroul British Airways sau online pe www.ba.com. Sunteţi gata pentru Londra?

* Oferta este valabilă pentru biletele emise înainte de 6 martie 2011, pentru călătorii înainte de 15 aprilie. Preţurile sunt pentru bilete la clasa Euro Traveller (economic) şi includ toate taxele şi suprataxele.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *