Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Britanicii sufera de “vanitate virtuala” ajungand sa se logheze de 20 ori pe zi

si sa petreaca 8 ore pe Facebook

Retelele sociale au influentat deja modul in care traiesc oamenii. Se pare ca in Marea Britanie unii utilizatori ai Facebook ajung sa exagereze cu prezenta in cadrul acestei retele, dupa cum arata rezultatele unei noi cercetari. S-a constatat ca unul din cinci cetateni britanici exagereaza postarile in cadrul Facebook pentru a le face mai interesante; unii utilizatori ajung sa se logheze de peste 20 de ori pe zi in retea, iar unii isi cumpara noi haine pentru a nu fi taguiti cu aceeasi imbracaminte de mai multe ori.

Studiul realizat de VoucherCodes.co.uk, care a analizat obiceiurile persoanelor cu varste intre 18 si 25 de ani, a aratat ca utilizatorii care se logheaza de peste 20 de ori pe zi in retea ajung sa petreaca logati echivalentul a 8 ore pe zi, o adevarata zi de munca!

Evident, cei mai multi petrec mai putine ore pe Facebook, media fiind de 1 ora si 20 de minute pe zi, foarte multi dintre tineri admitand ca se ingrijoreaza cu privire la prezenta lor online. Dintre utilizatori, fetele par sa fie mai interesate de modul in care apar online.

Mai mult de un sfert dintre cei intervievati spun ca se simt nepopulari cand vad ca nu au fost invitati la diverse iesiri seara, si unul din cinci utilizatori (19%) merg pana la a include exagerari in actualizarile lor pentru a parea ca viata lor este mai interesanta.

11.09.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *