free download 78 travel guides written by experts

Brand Film Festival aduce povestile de brand spuse de consumatori

in 6 orase din tara, intre 27 si 29 septembrie

Etapa finală Brand Film Festival, singurul festival de scurtmetraje de brand create de consumatori, are loc între 27 şi 29 septembrie în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Braşov. Proiecţiile festivalului din cele 6 oraşe reunesc scurtmetrajele originale, create de comunitatea creativă IQads în competiţiile Bergenbier şi Dove Men+Care, dar şi selecţii tematice ale celor mai bune reclame şi filme de brand din lume.

Pe 27 septembrie, în prima seară de festival, Bergenbier celebrează masculinitatea prin film. Participanţii la proiecţii vor vedea cele mai bune 10 scurtmetraje finaliste în concursul desfăşurat pe TheCreator.ro, finaliste după 2 luni de creaţie şi voting. Scurtmetrajele prezintă trăsăturile definitorii ale bărbatului în stiluri cu totul şi cu totul diferite, de la comedie la interviu sau reportaj. Această prima parte a serii durează de la oră 20:00 la 20:50. După aceea, de la oră 21:00, va fi prezentată antologia publicitară a Bărbatului, formată din cele mai bune reclame despre universul masculin.

Pe 28 septembrie, Dove Men+Care prezintă poveştile de viaţă ale bărbaţilor maturi, care se simţ confortabil în pielea lor. Evenimentul începe de la ora 20:00 cu o proiecţie a celor mai bune 13 scurtmetraje create de comunitatea creativa IQads, la concursul desfăşurat pe TheCreator.ro. Scurtmetrajele reuşesc să prezinte, în maniere foarte diverse, bărbatul matur, confortabil în propria piele şi evoluţia lui spre acest punct din viaţă. De la ora 21:00 la ora 22:30, va fi proiectat un best of tematic al reclamelor din toată lumea care să completeze povestea bărbaţilor maturi.

În ultima seară de Brand Film Festival, de la ora 20:00, vom celebra atât filmul, cât şi publicitatea, printr-o proiecţie a celor mai bune scurtmetraje publicitare. Festivalul se încheie la ora 22:30 cu topurile parodiilor româneşti de reclame, înscrise în competiţia Grand Spoof în ultimii 5 ani.

Locurile în care Brand Film Festival se desfăşoară sunt: Club Tralala (Bucureşti), Cafe Bulgakov (Cluj), Club For Fun (Iaşi), Vanilla Night Bar&Games (Braşov), Aethernativ Cafe (Timişoara) şi Silver Club (Sibiu). Mai multe informaţii despre Brand Film Festival, despre program şi despre locurile de desfăşurare, ca şi despre cele 2 competiţii de scurtmetraj din cadrul BFF găsiţi pe www.BFFestival.ro.

Brand Film Festival este susţinut de partenerii media Radio Guerrilla, 24FUN, Plazboy, Decat o Revista, Q2M, Realitatea.net, Money.ro, Pandora’s, VoxPublica, Cinemagia, evenimenteincluj.ro, dar şi de Mad3, PRIME Iaşi, PRIME Braşov.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *