free download 78 travel guides written by experts

100.000 halbe de GUINNESS inchinate in cinstea lui Arthur

Peste 15.000 mii de români au sărbătorit joi, 22 septembrie, ziua fondatorului celei mai bine vândute beri negre la nivel internaţional- Arthur Guinness. Evenimentul a coincis cu o serie de petreceri organizate la nivel internaţional menite a celebra moştenirea lui Arthur Guinness şi anume momentul în care acesta a semnat documentul de închiriere a Berăriei din St. James’ Gate (în anul 1759) şi a putut oferi lumii berea GUINNESS®. 

În România a fost organizat un adevărat marathon de urări adresate fondatorului Arthur, dat fiind că în 23 de oraşe adevăraţii fani ai GUINNESS® au ridicat halbe de bere în cinstea acestuia. În total, în cele trei zile în care a fost sărbătorit numele creatorului GUINNESS®, peste 50,000 de români au fost alături pentru a-l celebra pe Arthur şi peste 100.000 de halbe de bere au fost ridicate în cinstea acestuia. În Bucureşti, în Arthur Irish Pub, trupa Shannon a susţinut un concert tradiţional de muzică irlandeză.

În Irlanda, artişti de renume precum Stereophonics, Paolo Nutini, Kelis, Scissor Sisters Joshua Radin, The Charlatans şi mulţi, mulţi alţii au sărbătorit ziua celui care a scris o pagină unică în istoria berii, prin crearea cele mai băute beri negre la nivel mondial. În alte 40 de ţări, berea GUINNESS® a fost sărbătorită cu mare fast, demonstrând astfel că milioane de consumatori din întreaga lume apreciază reţeta originală de la 1759 ce stă la baza acesteia. În fiecare zi, la nivel mondial, sunt băute peste 10 milioane de halbe de GUINNESS®.

Arthur Guinness a lăsat în urmă o moştenire remarcabilă, care se extinde dincolo de berea legendară cunoscută la nivel internaţional. Guinness a fost un vizionar şi un filantrop, care încă de la început a făcut tot posibilul ca afacerea lui să aducă valoare angajaţilor, comunităţii locale, oraşului Dublin sau regiunilor unde era prezentă. Moştenirea filantropică a lui Arthur Guinness a rămas un element definitoriu al brandului până în ziua de astăzi, evenimentele de anul acesta având ca scop dezvoltarea fondului Arthur Guinness™, o instituţie ce susţine antreprenorii sociali din toată lumea..

URBB, compania in portofoliul careia se afla berea Guinness in Romania, este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare si a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini si Bilbor.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *