free download 78 travel guides written by experts

Radu Ilioi de CSM Sibiu a castigat Cupa Municipiului Bucuresti la sarituri peste obstacole,

organizata de Clubul Equestria

Clubul de Echitaţie Equestria, împreună cu Federaţia Ecvestră Română şi sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, a premiat în acest week-end câștigătorul competiției de sărituri peste obstacole “Marele Premiu al Municipiului București”, organizată în perioada 22-25 septembrie 2011. Competiţie cu mare tradiţie în România, concursul a revenit anul acesta în atenţia  iubitorilor de echitaţie după patru ani de absenţă, grație Clubului Equestria, și s-a desfăşurat la Baza Hipică “Equestria” din Tâncăbeşti, str Hipodromului FN, com. Snagov.

Câștigătorul concursului “Marele Premiu al Municipiului București” a fost Radu Ilioi (foto 2) cu armăsarul Anareno de la clubul CSM Sibiu.

În prezența unui public numeros și interesat, competiția a trezit un interes similar și în rândul comunității hipice din România, la start înscriindu-se peste 80 de cai, 30 de călăreți de la circa 15 cluburi de echitație atât din București, cât și din provincie, care au concurat pentru premii în valoare de 26.000 lei. Participanții au trecut prin mai multe probe de obstacole: începând de la 80 cm până la cel mai mare nivel 130 cm, 140 cm (Marele Premiu al Bucureștiului).

Cea mai spectaculoasă probă, Cupa Bucureștiului, s-a desfășurat vineri și sâmbăta. Vineri, 23 septembrie, au avut loc cele două manșe ale acesteia.

Manșa 1 – Prima probă pentru “Marele Premiu” a presupus saltul peste obstacole de 130 cm, călăreții care nu au dat jos niciun obstacol s-au calificat în manșa a 2-a.
Manșa a 2-a a presupus saltul peste obstacole la 140 cm, fiind luat în considerare și timpul realizat.

Sâmbătă 24 septembrie a avut loc ultima probă de 140 cm cu baraj de 150 cm.

“Suntem mândri și bucuroși că am reușit, prin Clubul Equestria, să reluăm după 4 ani de absență această competiţie cu tradiţie în România. Marele Premiu al Bucureştiului este un concurs binecunoscut în rândul iubitorilor de echitaţie. Publicul numeros, nivelul competițional și ecourile din mass-media dovedesc faptul că am reușit să-l readucem în actualitat. Încercăm cu fiecare concurs organizat de clubul nostru să popularizăm acest sport minunat şi să-l prezentăm la cel mai înalt nivel și sperăm ca de anul viitor să ne înscriem și în circuitul internațional. Prin aceste inițiative dorim să creăm un public avizat, educat, care să înceapă să iubească acest sport și să îl susțină” – Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria (foto 4).

Spectacolul a fost deschis publicului larg, care a avut intrare liberă pentru cele 300 de locuri disponibile.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *