free download 78 travel guides written by experts

BMW Connected – viziunea companionului digital personalizat devine realitate. Lansată în SUA cu prezentare exclusivă la BUILD, conferinţa dezvoltatorilor Microsoft Corp’s

Bucureşti/San Francisco. La 31 martie 2016, BMW Connected pentru dispozitive cu sistem iOS este prezentată la conferinţa Microsoft BUILD de la San Francisco şi, în acelaşi timp, devine disponibilă pentru a fi descărcată de utilizatorii BMW Connected Drive din SUA. BMW Connected deschide un univers extrem de personalizat al serviciilor de mobilitate digitală, conectată în mod inteligent, pentru utilizatorii din SUA.

Serviciile gravitează în jurul utilizatorilor şi a cerinţelor lor de mobilitate individuală, indiferent că este vorba de cele in interiorul sau din exteriorul automobilului. Astfel, BMW Group transformă în realitate viziunea BMW Connected pe care a prezentat-o la CES 2016: interconectarea directă şi perfectă a diferitelor evenimente de mobilitate, adaptate la necesităţile utilizatorului.


Acest concept de mobilitate pe platforme diferite se bazează pe o infrastructură tehnică extrem de flexibilă, cunoscută drept Open Mobility Cloud. Această arhitectură nou creată se bazează pe uneltele şi serviciile integrate şi foarte flexibile ale Microsoft Azure. Sistemul inteligent procesează date şi informaţii de la tot felul de surse diferite, astfel că furnizează baza pentru personalizarea şi orientarea în context ale serviciilor. Pe lângă aceasta, Open Mobility Cloud oferă şi posibilităţi ample în ceea ce priveşte memorarea automată şi analiza datelor.

În prima versiune a BMW Connected, care de astăzi este disponibilă în SUA, mobilitatea personală a viitorului – gestiunea zilnică a cerinţelor de mobilitate – îşi asumă un rol principal. Practic, aceasta înseamnă că întotdeauna se va ajunge la timp. BMW Connected recunoaşte informaţiile contextuale cu privire la mobilitate ale utilizatorului, precum adresele de destinaţie şi timpii de sosire, şi le combină cu datele actualizate privind traficul. Apoi, un mesaj este trimis pe smartphone-ul utilizatorului, prin care acestea este anunţat în avans de timpul exact de plecare, pe baza situaţiei actuale din trafic şi a altor informaţii. După ce se urcă în automobil, detaliile destinaţiei pot fi transferate în sistemul de navigaţie BMW prin simpla apăsare a unui buton. Capacitatea de învăţare a Open Mobility Cloud înseamnă că, de exemplu, locurile vizitate frecvent sunt stocate automat, iar ulterior pot fi accesate uşor pentru gestiunea în viitor a călătoriei. În plus, BMW Remote Services sunt şi ele integrate sub egida BMW Connected.

Pentru dispozitivele iPhone, BMW Connected poate fi descărcat din Apple App Store cu începere din 31 March 2016, exclusiv pentru SUA, şi poate fi utilizat în automobilele BMW care au opţiunea “ConnectedDrive Services” activată. Pe parcursul anului vor urma şi alte pieţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *