metalshow

România și-a făcut încălzirea pentru Ziua Păcălelilor cu un nou episod Las Fierbinți

Aseară, telespectatorii au putut urmări un nou episod senzațional al celui de-al nouălea sezon Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc de comedie al ultimilor ani. Las Fierbinți a fost lider de audiență, fiind clasat pe prima poziție în topul audiențelor pe toate categoriile de public.

Aventurile celor mai îndrăgite personaje de comedie au fost urmărite de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 21:20. Cel mai urmărit minut al episodului, la 21:08, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, aventurile fierbințenilor au fost lider de audiență, cu 11 puncte de rating și 27.5% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat rezultate de aproape două ori mai mici, 5.8 puncte de rating și 14.5% share.


În episodul de aseară, aventurile din curtea Anghelinei au continuat. Dalida, Giani și Bobiță au fost nevoiți să-i dea explicații lui Colacao, care i-a surprins pe cei trei în vizită la soția lui. Ca să scape, Bobiță i-a mărturisit acestuia că a venit să-l roage să-l nășească la nunta cu Dalida, iar Giani era îngrijorat pentru că își pierduse mingea de fotbal prin curte. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care în combinația celor 5 a intrat și… Dorel. Chemat în vizită de Anghelina, acesta a venit extrem de fericit, situația schimbându-se în momentul în care Colacao îl cheamă să-i dea explicații. Până la urmă, soțul gelos i-a lăsat pe oaspeți să plece, luând-o pe Anghelina la întrebări.

În cealaltă parte a localității, Vasile și Robi au încercat să aplaneze un conflict apărut între Rață și Brânzoi. Situația a degenerat, cei 4 îmbrâncindu-se reciproc și, în cele din urmă, sfârșind pe caldarâm. Imediat după ce s-au dezmeticit, Vasile i-a pedepsit pe cei trei, dându-le sarcina de a asambla toată mobila pe care și-o comandase în episodul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *