bucharest tech week 2021

BIA – Alianta pentru servicii de excelenta

in resurse umane

In vara anului trecut, BIA – Business Intelligence Alliance s-a innoit atat in ceea ce priveste echipa, cat si ca viziune si strategie de business. Comunicarea acestora a fost incredintata firmei Strategicom Consult.

Ce inseamna BIA?

BIA este un nume bine cunoscut in domeniul resurselor umane. Cu o mica observatie, dar de mare insemnatate: agentia s-a transformat in alianta. Ceea ce nu este inca foarte bine cunoscut tine de o nuanta extrem de importanta cu privire la strategia firmei. In ultimele sase luni, BIA s-a innoit radical. In prima etapa pe plan intern, prin venirea in pozitii cheie a unor nume respectate din industria de resurse umane care au considerat ca prin alianta lor pot oferi cele mai bune servicii.

Apoi a urmat lansarea in premiera in Romania a conceptului de franciza de servicii de resurse umane. Acum ideea de alianta are si o dimensiune geografica. Este vorba despre dezvoltarea unei retele nationale de parteneriate in sistem de franciza prin care clientii pot beneficia de servicii la standardele dorite, servicii care au fost disponibile pana acum doar in Bucuresti.

“Practic, din vara anului trecut vorbim despre o companie noua incepand chiar cu echipa de management. Sunt nume respectate din industria noastra care s-au constituit intr-o alianta de specialisti cu scopul de a oferi clientilor nostrii servicii de excelenta. Dar aceste servicii ar fi fost limitate la capitala, iar unii din clientii nostrii aveau activitate nationala. Ca urmare, am lansat un concept nou in piata – ideea de franciza de resurse umane. Prin aceasta, vom dezvolta aliante locale – parteneriate prin care vom putea fi “aproape” de clientii nostrii in toata tara. Si cum toate acestea sunt deja bine asezate, a venit timpul sa le comunicam.” a spus Marius Balasoiu, General Manager al BIA.

“Se spune ca daca tot ne petrecem cea mai mare parte din viata la servici, macar sa ne placa ceea ce facem. Cred ca o firma de resurse umane se straduieste sa faca acest lucru cat mai real. Si nu numai ideea de a potrivi omul cu locul, cat si de a veni in ajutorul sau sau/ si al locului cu servicii conexe. BIA vine cu o viziune cuprinzatoare asupra serviciilor de resurse umane prin conceptul de alianta pentru excelenta. Cred ca este important ca aceasta sa fie comunicata catre cei carora le va face viata mai usoara.”  – afirma Dragos Diojdescu, General Manager – Strategicom Consult.

BIA – Business Inteligence Alliance ofera servicii de salarizare si administrare de personal, recrutare, training si consultanta in domeniul resurselor umane. Incepand de anul acesta compania a pus la punct si perfecteaza un sistem de francizare la scara nationala a serviciilor oferite.

Strategicom Consult a dezvoltat proiecte de comunicare de brand si/ sau PR pentru companii care activeaza in domeniul resurselor umane, IT, energie, agricultura, certificari IT si de limbi straine, servicii medicale, telefonie mobile, industrie alimentara si servicii imobiliare.

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *