Kinodiseea

Inaugurare “World of Barbie and LEGO

Barbie si LEGO – doua nume cu renume! Iata de ce compania Events s-a gandit sa le aduca impreuna la Bucuresti pentru bucuria celor mici, dar si a celor mari.

Piata Revolutiei din Capitala va gazdui, intre 24 mai si 11 iunie evenimentul “World of Barbie and LEGO”, expozitie itineranta ce a vizitat lumea intreaga, in premiera la Bucuresti.

Sute de papusi Barbie si sute de mii de caramizi LEGO vor putea fi admirate in Piata Revolutiei. Mai mult, copiii vor avea un spatiu de joaca special amenajat, iar parintii vor putea sa se relaxeze cu o cafea sau o bautura racoritoare.

In fiecare zi Events a pregatit concursuri si tombole, cu premii in produse pentru copii, dulciuri, hainute pentru papusi, invitatii la bal, si alte suprize.

Pe 2 iunie se va organiza: Balul Barbie – mare bal mare pentru toti copiii! Vor fi desemnati printul si printesa balului, se va dansa ca la curte – o atmosfera vesela de la care nici un copil nu poate lipsi, dar si parintii sunt bineveniti.

Pe 1 Iunie, de ziua copilului, Events pregateste o seara speciala si pentru copiii…mari (eveniment caritabil – acces doar pe baza de invitatie)

Expozitia World of Barbie and LEGO este deschisa zilnic, intre orele 10 si 20. Pretul unui bilet de intrare este de 8 RON (9 RON pentru adulti) in timpul saptamanii si 10 RON (11 RON pentru adulti) in weekend.

La Balul Barbie, intrarea costa 29 RON/persoana.
 

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *