free download 78 travel guides written by experts

BERGENBIER S.A. si-a desemnat noua agentie pentru activitatile de relatii publice

BERGENBIER S.A. anunţă semnarea contractului de colaborare cu agenţia de relaţii publice şi comunicare DC Communication. Începând cu luna februarie 2011, agenţia va asista BERGENBIER S.A. pe zona de comunicare corporate şi de brand.

DC Communication a fost selectată în urma unei licitaţii organizate de BERGENBIER S.A. care s-a derulat în  perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011, la care au participat 4 agenţii de relaţii publice şi comunicare de pe piaţa locală.

„Alegerea a fost dificilă, deoarece toate agenţiile care au participat la licitaţie au venit cu idei foarte bune şi creative. DC Communication ne-a convins prin experienţă, prin coerenţa ofertei şi, nu în ultimul rând, prin chimia pe care am simţit-o în relaţia cu echipa de cont”, a declarat Ileana Dumitru, Legal & Corporate Affairs Director, BERGENBIER S.A.

„Colaborarea cu BERGENBIER ne onorează şi ne obligă. Suntem acum în faza de preluare a contului şi de definire a strategiei de comunicare şi întreaga echipă e pregătită să înceapă implementarea noilor proiecte”, a declarat Crenguţa Roşu, Co-Managing Partner DC Communication.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *