free download 78 travel guides written by experts

Bank Leumi lanseaza Excelsior, un pachet de finantare pentru studentii programelor de MBA

Bank Leumi România a lansat luni, 14 februarie 2011, pachetul financiar EXCELSIOR, destinat studenţilor programelor de MBA.

Absolvenţii de facultate care doresc să obţină o diplomă de MBA din România sau din străinătate vor găsi la Bank Leumi instrumentele financiare necesare atingerii acestui scop, integrate într-un pachet care pune la dispoziţia acestora un credit de nevoi personale oferit în condiţii foarte avantajoase, acces la Internet Banking şi cardul Leumi Gold. 

Suma maximă oferită nu este limitată decât de valoarea integrală a MBA-ului ales, iar rambursarea creditului se poate face pe parcursul a 10 ani. Este necesară achitarea unui avans de 10%, iar pentru creditele de până la 5.000 euro nu sunt solicitate garanţii imobiliare.

Pentru acest tip de credit dobânda este variabilă în funcţie de indicii de referinţă la care se adaugă marja fixă a băncii. Astfel, pentru un credit de 15.000 EUR acordat pe 10 ani, DAE va fi de 8,39% iar rata lunară de 178,13 EUR (EURIBOR 3L din 31.12.2010). Suma totală de plată la sfârșitul perioadei va fi de 21.746 EUR.

Prin achiziţionarea acestui pachet, studenţii MBA vor putea beneficia şi de facilităţile oferite de cardul Leumi Gold care pune la dispoziţia utilizatorilor servicii exclusiviste precum asigurare de călătorie, asigurare de sănătate, acces gratuit în salonul Business al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, facilităţi la plata unei game variate de servicii.

“Dorim să oferim un pachet avantajos persoanelor interesate să își aprofundeze cunoștințele, în condițiile în care nu beneficiază de întreaga sumă pentru înscrierea la studii de MBA. Românii sunt interesați atât de ofertele din România, cât și de cele din străinătate, și de aceea oferta Leumi este foarte flexibilă: creditul se acordă fără limită maximă, iar sumele pot fi virate direct către instituțiile de studii, indiferent unde sunt acestea localizate. Pentru cei interesați, menționez că Excelsior este disponibil în sucursalele Bank Leumi România din cele mai importante centre universitare din țară: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa, Timişoara și Braşov.” declară Dl. Manfred Rauchwerger, Senior Vicepreședinte Executiv.

Pe site-ul băncii, puteți găsi mai multe informații: //www.leumi.ro/persoanefizice_credite_mba.html.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *