free download 78 travel guides written by experts

BCR Leasing ofera clientilor carburant GRATUIT

BCR LEASING şi PETROM lansează PROMOŢIA „Masina cu Mare Pompă”:

BCR Leasing IFN şi Petrom lansează, astăzi, promoţia “Masina cu Mare Pompă”, prin care cei doi parteneri oferă un pachet atractiv de avantaje tuturor clienţilor care, în perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2011, achiziţionează vehicule noi, cu sarcină maximă utilă de până la 3,5 tone. Clienţii beneficiază de o dobândă promoţională de 7,9%, variabilă în funcţie de indicele EURIBOR la 3 luni, şi de două bonuri valorice Petrom de combustibil în valoare totală de 100 lei pentru fiecare vehicul achiziţionat în leasing. În plus, norocosul câştigător al Marelui Premiu al promoţiei beneficiază de un premiu de 1.000 litri de combustibil oferit de asemenea de partenerul nostru Petrom (prin intermediul parteneriatului nostru strategic).

Pe durata promoţiei, BCR Leasing – prin partenerul sau BCR Asigurări – oferă suplimentar clienţilor CASCO GRATUIT timp de 6 luni, pentru contractele de leasing încheiate pe perioade între 36 şi 60 de luni.

“Masina cu Mare Pompa” a fost “inventata” în beneficiul clienţilor noştri cu aşteptări tot mai complexe, care nu îşi doresc doar o maşină noua, ci şi confortul de a dobândi un autovehicul cu un efort financiar neimpovarator, cu un avans redus, cu facilităţi la asigurare, cu servicii post-vânzare şi … cu ceva “in plus”, a declarat Bogdan Speteanu, Directorul General al BCR Leasing. „Acest important “extra” pentru consumator devine acum parte integrantă din produsul de leasing şi ne inspiră să inovam. Partenerul nostru este Petrom, un brand care, ca şi noi, susţine mobilitatea în sensul sau cel mai larg”, a adăugat oficialul companiei.

Oferta BCR LEASING IFN se adresează unei largi categorii de clienţi, atât persoane fizice cât şi juridice. Ea se încadrează în strategia grupului BCR de a susţine creşterea economică prin soluţii inovative şi orientate spre nevoile pieţei, confirmând dorinţa companiei de a spijini activ achiziţionarea de vehicule noi.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *