free download 78 travel guides written by experts

Vedete fara lenjerie intima, traditie la Romanian Music Awards

Romanian Music Awards ofera nenumarate oportunitati pentru ca vedetele sa isi poata etala cele mai bune costumatii si sa atraga atentia. Deschiderea show-ului intr-o maniera demna de evenimentele internationale, mai exact intrarea pe Covorul Rosu ofera in fiecare an noi subiecte de dezbatere.

Daca anul trecut Andreea Balan nu s-a sfiit sa apara la deschiderea festivitatii organizata de Music Channel si Radio 21, fara lenjerie intima, anul acesta traditia este mentinuta de Anna Lesko, care a pasit pe Covorul Rosu intr-o rochie de o culoare pastelata, cu imprimeuri fine florale dar extrem de decoltata la spate. Intr-atat de decoltata incat a lasat sa se vada ceva mai mult decat spatele, mai exact posteriorul. Ce este mai interesant la tinuta Annei este faptul ca aceasta nu a purtat tocuri, ci niste pantofi josi, in stil rusesc.

Artista a pasit zambitoare pe Covorul Rosu, constienta fiind de contrastul pe care il creeaza cu o singura costumatie, lasandu-ne sa ne intrebam care urma sa fie prestatia ei pe scena Romanian Music Awards, care s-a dovedit a fi la fel de surprinzatoare, aceasta avand decoruri rusesti ba chiar si o Matrioska de 3 metri inaltime.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *