free download 78 travel guides written by experts

BCR acorda credite ipotecare cu dobanda fixa incepand de la 5.25%, pe perioade de 3 sau 5 ani

Banca Comercială Română (BCR) acordă credite de investiţii imobiliare cu dobândă fixă de 5,25% pentru o perioadă de 3 ani sau 5 ani, iar comisionul de analiză este ZERO.

“În prezent suntem singura instituţie bancară care oferă împrumuturi imobiliare cu rate fixe competitive în moneda naţională. Aceasta este soluţia ideală pentru a oferi clienţilor certitudinea sumelor de plată lunare pe parcursul urmatorilor ani. Indiferent dacă un client optează pentru achiziţia primei locuinţe, relocarea într-o locuinţă mai mare sau pentru îmbunătăţirea locuinţei curente siguranţa de a şti exact cuantumul de plată lunar este critică şi de aceea încurajăm dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja împământenit pe alte pieţe“, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

Concomitent cu acordarea de credite ipotecare exclusiv în LEI, BCR încurajează creditarea cu dobândă fixă promovând dobânzi foarte atractive. În prezent, circa 95% dintre clienţii BCR care accesează credite ipotecare aleg varianta ratelor fixe (excluzand Programul Prima Casa disponibil doar în varianta cu rate de dobândă variabile) beneficiind de siguranţa sumei lunare de plata pe parcursul următorilor ani.

„Cu această ofertă le garantăm clienţilor noştri siguranţă sporită oferindu-le rate de dobândă fixă foarte avantajoase ce le permite să ştie cu exactitate cât vor plăti pe o perioadă de până la 5 ani. Acum, când dobânzile la LEI au ajuns la minime istorice se iveşte oportunitatea de a fixa rata de dobândă pe o perioadă mai mare de timp (5 ani) şi de a proteja clienţii de o posibilă creştere a acesteia“, a adaugat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

EXEMPLU DE CALCUL

DAE = 5,58% pentru un credit CASA MEA în valoare totală de 150.000 lei, pe 30 ani; dobândă: 5,25%/an fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă 5,53% (ROBOR 6M + 2,1%); taxă de evaluare: 300 lei inclusiv TVA; rată lunară: 828 lei în primii 5 ani şi 851lei ulterior; valoare totală plătibilă: 305.387 lei. DAE nu include costul asigurării imobilului. Exemplul valabil in luna mai 2014, pentru clienţii care îşi primesc salariul în cont la BCR. Promoţie valabila in perioada 7 mai – 16 iulie 2014.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *