free download 78 travel guides written by experts

Alina Puscas canta alaturi de Vunk

“Am emoții cât casa, dar sunt foarte determinată să fac treabă bună”

Hotărât lucru, 2014 este anul premierelor pentru Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”: a debutat în teatru, se aruncă în apă, de la înălțime, la Splash, show-ul verii la Antena 1, și va cânta live alături de o trupă celebră.

Sâmbătă, 10 mai, frumoasa Alina Pușcaș va urca pe scenă alături de Cornel Ilie și trupa Vunk pentru a cânta împreună piesa “1000”, la concertul acestora, programat într-un mall din Capitală. “Este pentru prima oară când urc pe scenă alături de un artist consacrat. Și, evident, este pentru prima oară când cânt alături de Vunk.  Am emoții cât casa, dar sunt foarte determinată să fac treabă bună. Piesa “1000” a fost aleasă de Cornel și, într-un fel, versul “dintr-o mie de măști colorate eu te-am ales…”, parcă se potrivește cu decizia de a mă alege să cânt alături de el în concert”, spune Alina.

Pe Alina Pușcaș o puteți vedea în fiecare seară de sâmbătă, la Antena 1 unde, alături de Cosmin Seleși, prezintă transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *