free download 78 travel guides written by experts

Filmele acestui weekend la Kanal D

Sambata, de la 21.30

“Domnișoare de onoare”, un film despre o gașcă de burlăcițe petrecărețe

Sâmbătă, 10 mai, telespectatorii Kanal D sunt invitați să urmărească “Domnișoare de onoare” (“Bachelorette”, 2012), un film cu Kirsten Dunst, în regia lui Leslye Headland.

Trei foste colege de liceu și prietene sunt invitate să participe la căsătoria celei mai puțin populare dintre ele, Becky (Rebel Wilson), cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din New York, Dale (Hayes MacArthur). Regan (Kirsten Dunst) era obișnuită să fie prima în toate, însă, spre marea ei dezamăgire, descoperă că fata poreclită în liceu “Faţă de porc” se căsătorește înaintea ei.

Dornice de distracție, Regan, Gena (Lizzy Caplan) și Katie (Isla Fisher), hotărăsc să organizeze o petrecere a burlăcițelor. Fetele vor avea parte de mult mai multă distracție decât se așteaptă, iar noaptea burlăcițelor va fi lungă și palpitantă.  Lansat în toamna lui 2012, filmul, al cărui buget a fost de numai 3 milioane de dolari, a avut încasări în cinematografe de peste 12 milioane de dolari.

“Gomez și Tavares se întorc”, doi polițiști cum un se poate mai diferiți

Sâmbătă, 10 mai, de la ora 23:30, Kanal D difuzează filmul “Gomez și Tavares se întorc”, o ecranizare în regia lui Gilles Paquet-Brenner și Cyril Sebas, ce ii are ca protagoniști pe Stomy Bugsy și Titoff.

Acțiunea se petrece în Marsilia. Străzile au căzut, de curând, în mâna gangsterilor, iar poliția trebuie să răspundă unei provocări serioase. Se face apel la cei mai buni oameni pentru aceasta misiune: Gomez și Tavares, doi oameni cum nu se poate mai diferiți. Gomez, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și renumit pentru incoruptibilitatea sa, și-a câștigat reputația de ofițer ambițios și incoruptibil. Este un tip dur, chemat pentru cele mai dificile cazuri de crimă. Tavares este puștiul tipic de pe străzile Marsiliei. Nu accepta critici și este atras de micile atenții financiare. Situația devine tot mai complicată în Marsilia, dar Gomez și Tavares le pregătesc gangsterilor o surpriza pe cinste.

Bucuresti, 08.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *