metalshow

AXN – premiere luna septembrie 2010

Seriale AXN

Lege şi dreptate / Justified – Sezonul 1

Din 23 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22:00
Cu: Timothy Olyphant, Walton Goggins, Natalie Zea, Joelle Carter, M. C. Gainey, Nick Searcy
SUA, acţiune, 2010

Aplicând justiţia după propriile-i principii, ambiţiosul şi tăcutul detectiv chinuit de propriul său trecut, Raylan Givens (Timothy Olyphant), a revenit în Kentucky-ul natal pentru a face ceea ce ştie el cel mai bine – dreptate. Când un caz îl aduce faţă în faţă cu un vechi prieten aflat, acum, de partea greşită a legii, Raylan trebuie să-şi rezolve şi problemele cu fosta soţie şi cu tatăl său. Serialul are la bază o nuvelă scrisă de Elmore Leonard, autorul best-seller-elor internaţionale 3:10 to Yuma şi Get Shorty.

Printre oameni / Being Human – sezonul 2

Din 1 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00
Cu: Russell Tovey, Lenora Crichlow
Marea Britanie, dramă , 2010

În primul sezon, principala ameninţare la adresa lui Mitchell, George şi Annie a fost supranaturală, luând forma lui Herrick, dornic să domine lumea împreună cu vampirii săi. În sezonul doi, ameninţarea este reprezentată de doi oameni, profesorul Jaggat şi nemilosul Kemp. Jaggat şi Kemp sunt fundamentalişti creştini şi au descoperit existenţa vampirilor, vârcolacilor şi fantomelor şi sunt decişi să-i extermine sau să-i supună unor experimente brutale. Cei doi cred că vampirii sunt însuşi Diavolul şi că trebuie distruşi; că vârcolacii au o genă rea ce poate fi eliminată prin violente experimente ştiinţifice; şi că fantomele trebuie trimise pe lumea cealaltă, fie că vor, fie că nu. Dar, aproape tot sezonul, Mitchell, George şi Annie habar n-au de Jaggat şi Kemp. Nu ştiu că Kemp a umplut casa de microfoane; sau că Nina, acum vârcolac, a fost răpită şi că alţi vampiri şi vârcolaci au fost ucişi. Dar asta nu înseamnă că eroii noştri duc o viaţă fără peripeţii…

Oamenii lui Paco / Paco’s men – sezonul 5

Din 5 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 23:00
Spania, poliţist , 2008

În acest serial spaniol, un grup de poliţişti neîndemânatici creează mai multe probleme decât pot rezolva. Spre deosebire de serialele poliţiste clasice care ilustrează ingeniozitate şi profesionalism, în acest serial personajele încearcă să-şi ascundă greşelile în marea majoritate a timpului. În centrul haosului se află inspectorul şef Miranda (Paco), un om extraordinar dar incapabil să se descurce într-o situaţie de criză. Partenerii săi de încredere sunt doi poliţişti la fel de incompetenți: Mariano şi Lucas. În acest sezon, inspectorul Miranda are parte de noi cazuri în care demonstrează că este foarte dedicat slujbei şi că are abilităţile necesare de a se face de râs.

Survivor – Sezonul 17

Din 25 septembrie, în fiecare weekend, de la ora 17:00
SUA, Reality, 2008

SURVIVOR: GABON – ULTIMUL PARADIS DE PE PĂMÂNT este cel de-al 17-lea sezon al acestui serial reality laureat cu Emmy. Naufragiaţi în sălbăticie, 18 oameni vor porni într-o incredibilă aventură africană, în timpul căreia se vor confrunta cu condiţii naturale extreme, vor interacţiona cu elefanţi şi gorile şi vor încerca să pună bazele unor alianţe cu străini de diferite condiţii socio-culturale. „Într-o stranie coincidenţă apropo de Ultimul paradis de pe Pământ, principala temă a sezonului pare să fie lupta dintre bine şi rău. Cred că publicul se va identifica rapid cu unul din cele două grupuri” spune gazda Jeff Probst. Oare va învinge grupul de naufragiaţi prefăcuţi sau cel al jucătorilor sinceri? Vor influenţa tentaţiile judecata logică? Şi, mai important, cine va triumfa?

Largo Winch – Sezonul 1

Din 22 septembrie, de luni până vineri, de la ora 15:00
Cu: Paolo Seganti, Sydney Penny
SUA, acţiune, 2001

Un serial de aventuri plin de pericole, intrigă şi romantism ce au loc în incitanta lume a finanţelor internaţionale, a manevrelor politice şi a spionajului. Frumosul, tânărul şi plăcutul Largo este un erou de acţiune modern care transcede stereotipurile. Ca urmare a morţii suspecte a tatălui său, Largo se trezeşte aruncat, fără voie, în mijlocul unei lumi complexe despre care nu ştie prea multe. Fiind moştenitorul Grupului W, un colosal imperiu financiar, Largo îşi vede viaţa transformată într-o serie de aventuri pe care le-ar invidia chiar şi James Bond. Singura problemă este că nu ştie în cine să aibă încredere şi cine îi e inamic. Tot ceea ce ştie este că trebuie să-i găsească pe cei responsabili de moartea tatălui său, înainte ca aceştia să-l distrugă şi pe el: membri ai unei societăţi secrete de oameni de afaceri, politiciani şi lideri militari, veche de sute de ani, iar aceştia nu se vor da în lături de la nimic pentru a prelua controlul asupra Grupului W şi pentru a-i folosi vastele resurse în scopuri personale diabolice.

Filme la AXN

Detectiv de voie de nevoie / Blue Streak

Premiera: duminică, 5 septembrie, de la ora 21:00
Regia: Les Mayfield
Cu: Luke Wilson, William Forsythe, Dave Chappelle, Peter Greene, Nicole Parker, Tamala Jones, Graham Beckel, Robert Miranda, Olek Krupa
SUA, comedie/ acţiune, 1999

În timpul unui jaf încheiat cu arestarea sa, hoţul de bijuterii Miles Logan (Martin Lawrence) a avut timp să ascundă un diamant de 20 de milioane într-o clădire aflată în construcţie. Acum, doi ani mai târziu, Logan a fost eliberat şi vrea să recupereze diamantul. Din nefericire, clădirea cu pricina este acum Secţia de Poliţie 37. Pentru a pune mâna pe diamant, el se dă drept detectiv. Datorită talentului său de a gândi ca cei care încalcă legea, Logan iese curând în evidenţă drept un poliţist extrem de eficient, chit că un pic cam rebel. Curând, însă, tentativa lui de a trăi în legalitate este ameninţată – fostul lui tovarăş de fărădelegi reapare şi ameninţă să-i trădeze adevărata identitate.

A fost odată în Mexic – Desperado 2 / Once upon a time in Mexico

Premiera: duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke, Eva Mendes, Danny Trejo
SUA, acţiune, 2003

Saga miticului erou chitarist El Mariachi (Antonio Banderas), continuă în acest episod al epicei poveşti create de Robert Rodriguez. Această ultimă aventură are loc pe un fundal de revoluţie, lăcomie şi răzbunare. Bântuit şi marcat de tragedie, El Mariachi s-a izolat de lume dar, acum, este silit să iasă din ascunzătoare – Sands (Johnny Depp), un agent CIA corupt îl recrutează pentru a sabota un atentat împotriva preşedintelui Mexicului, atentat pus la cale de diabolicul mafiot Barrillo (Willem Dafoe). Revenit împreună cu cei doi parteneri de încredere, Lorenzo (Enrique Iglesias) şi Fideo (Marco Leonardi), desperado duce legenda lui El Mariachi pe noi culmi ale aventurii şi divertismentului.

Al naibii tratament! / Anger management

Premiera: duminică, 19 septembrie, de la ora 21:00
Regia: Peter Segal
Cu: Adam Sandler, Jack Nicholson, Marisa Tomei
SUA, comedie, 2003

După o altercaţie la bordul unui avion, blândul Dave Buznik (Adam Sandler) trebuie să urmeze un program de controlare a furiei condus de dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson). Metodele neortodoxe ale lui Buddy sunt agresive şi Dave este şocat. Dar când altă neînţelegere îl pune pe Dave să aleagă între a continua terapia sau a ajunge la închisoare, Buddy se mută la el să-l ajute să-şi învingă demonii interiori. Pe de altă parte, Buddy nu are demoni interiori căci reacţionează tot timpul, inclusiv spunându-i lucruri deocheate prietenei lui Dave, Linda (Marisa Tomei). Dar Buddy merge prea departe şi Dave trebuie să decidă dacă să reintre în carapace sau să se apere. Oare nu cumva este tratamentul ciudat aplicat de Buddy exact ceea ce-i trebuie?

Hitch – consilier în amor / Hitch

Premiera: duminică, 26 septembrie, de la ora 21:00
Regia: Andy Tennant
Cu: Will Smith, Kevin James, Eva Mendes
SUA, comedie, 2005

În această sofisticată comedie romantică, Alex “Hitch” Hitchens (Will Smith) este un legendar şi deliberat anonim „doctor de întâlniri” din New York care, pentru o anumită sumă, a ajutat nenumăraţi bărbaţi să vrăjească femeile visurilor lor. În timp ce-l instruieşte pe Albert (Kevin James), un contabil umil îndrăgostit de o splendidă divă, Allegra Cole (supermodelul Amber Valletta), Hitch îşi găseşte perechea în persoana frumoasei şi isteţei Sara Melas (Eva Mendes), o editorialistă pe Monden care urmăreşte fiecare mişcare a Allegrei. Burlac convins, Hitch se trezeşte, dintr-o dată, îndrăgostit până peste cap de Sara, reporteriţa aflată la un pas de a-l demasca pe cel mai celebru doctor de întâlniri din Manhattan.

AXN SCI FI şi AXN CRIME – premiere luna septembrie 2010


Seriale la AXN CRIME

Internatul / Boarding school – sezonul 4
Din 23 septembrie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 16:15
Cu: Luis Merlo, Natalia Millan, Marta Torne
Spania, thriller/ dramă, 2010

Internatul este un serial despre dragoste şi relaţii umane, ambiţii, lupte pentru putere şi relaţii dificile între persoane cu puţine lucruri în comun, unii bântuiţi de trecut, alţii aflaţi în pragul maturităţii, descoperind dragostea. Adolescenţii sunt nevoiţi să se maturizeze înainte de vreme şi forţaţi să-şi asume rolul de părinţi sau copii ai căror părinţi nu le arată afecţiune, o mamă în căutarea copilului pierdut, tineri care simt ce înseamnă să suferi din dragoste… Serialul este un mix de genuri, o nouă abordare în Spania, prin co-existenţa unui grup de personaje care, în ciuda diferenţelor, au în comun lipsa de afecţiune şi dorinţa de a fi iubiţi.

Misterele părintelui Dowling / Father Dowling – sezonul 1

Din 13 septembrie, în fiecare luni şi vineri, de la ora 18:15
Cu: Tom Bosley, James Stephens
SUA, poliţist, 1989

Protagonistul acestui serial este un preot paroh din Chicago care şi-a descoperit o noua vocaţie, cea de detectiv. Oriunde se duce Părintele Dowling, însoţit de descurcăreaţa soră Stephanie "Steve" Oskowsky, găseşte un cadavru. În timp ce membrii poliţiei locale găsesc repede un suspect, preotul curios găseşte la fel de repede un motiv ca să investigheze el însuşi. Preotul şi partenera lui rezolvă numeroase cazuri în cartier de multe ori dovedindu-se a fi mai deştepţi şi mai abili decât poliţia şi decât criminalii.

Post mortem – sezonul 1

Din 22 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 24:00
Cu: Hannes Jaenicke, Anne Cathrin Buhtz
Germania, poliţist, 2006

Fiecare deces are o poveste. Doctorul patolog Daniel Koch (Hannes Jaenicke) analizează decesul pentru a dezvălui adevărul existent în ultimele momente ale fiecărei victime. Kock şi echipa lui de medici, specialistul de oase dr. Vera Bergmann, expertul în traume dr. Thomas Renner, analistul rănilor provocate de gloanţe Frederick Peyn şi expertul în toxicologie dr. Carolin Moritz, furnizează probele ştiinţifice care îl ajută pe inspectorul principal Brandt să rezolve cazul.

Taggart – sezonul 4

Din 22 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 17:00
Cu: Mark McManus, Blythe Duff
Marea Britanie, poliţist, 1999

„A avut loc o crimă!” e celebrul motto al lui TAGGART, serialul polițist scoțian, inteligent și lipsit de clișee, creat de Glenn Chandler. Serialul s-a lansat în 1983 iar acțiunea, care se desfășoară în secția de poliție Maryhill din Glasgow, îl are în centrul atenției pe sarcasticul detectiv Jim Taggart (Mark McManus), un polițist dur și foarte experimentat care a avansat în grad prin muncă și care lucrează acum cu detectivii Mike Jardine (James Macpherson) și Jackie Reid (Blythe Duff). Cei trei investighează crime variate, de la fraudă corporatistă la războaie între bande, totul condimentat cu puțin umor sec, tipic scoțian. TAGGART e cel mai longeviv serial din lume, cu 25 de sezoane la activ și cu promisiunea fermă că filmările vor continua.

Columbo – sezonul 4

Din 21 septembrie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 16:30
Cu: Bruce Willis, Cybill Shepherd
SUA, poliţist, 1975
Luaţi un trenci şifonat, un trabuc, o prezenţă cam neîndemânatică, o atitudine politicoasă dar neobişnuită, o veşnic menţionată dar niciodată prezentată soţie şi-l veţi obţine, probabil, pe cel mai carismatic detectiv de la Sherlock Holmes încoace, Peter Falk, alias Columbo. El ascunde o minte ascuţită în spatele unei înfăţişări ciudate care îl ajută să rezolve crimele în această serie plină de suspans şi umor.

Seriale la AXN SFI CI

Îngerul întunecat / Dark Angel – Sezonul 2

Din 7 septembrie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 23:00
Cu: Jessica Alba, Michael Weatherly
SUA, acţiune / SF, 2001

Regizorul James Cameron face echipă cu veteranul TV Charles Eglee pentru a spune povestea lui Max care, copil fiind, a scăpat dintr-un laborator ce producea prototipuri umane avansate. Max este agilă, delicată, incredibil de iute şi foarte puternică. Trăind într-un cartier boem dintr-o societate distrusă din punct de vedere economic, Max se ascunde de inamicii săi încercând să nu iasă în evidenţă… asta până ce întâlneşte un jurnalist decis să lupte – cu ajutorul ei – împotriva puterilor ce controlează lumea…

Vânătorii de fantome / Ghost hunters – sezonul 3

Din 6 septembrie, de luni până vineri, de la ora 15:00
SUA, mister/documentar, 2005

Vânătorii de fantome/Ghost hunters îi urmăreşte pe Jason şi Grant – instalatori ziua şi vânători de fantome noaptea – şi grupul lor de cercetători într-ale paranormalului care investighează o serie de întâmplări ciudate şi înfricoşătoare care-i provoacă chiar şi pe cei mai încăpăţânaţi dintre sceptici. Compania lor – The Atlantic Paranormal Society, sau mai pe scurt TAPS — este un grup de suflete întreprinzătoare care n-au nimic în comun cu specialiştii clasici. Sunt oameni oarecare, cu slujbe foarte diferite care sunt pasionaţi de fenomenele paranormale. Grupul răspunde unor apeluri telefonice, e-mailuri şi vizite personale ale unor oameni care sunt bântuiţi – sau pretind că sunt bântuiţi – de o entitate nonfizică.

Doctor Who – Sezonul 4

Din 9 septembrie, în fiecare marţi şi joi, de la ora 00:00
Cu: David Tennant
Marea Britanie, aventură / dramă, 2006

Cu o scenografie incredibilă, efecte speciale, o distribuție de staruri și texte scrise de cei mai buni scenariști britanici conduși de Russell T Davies, “Doctor Who” este cea mai grozavă aventură a omenirii, plină de suspans, emoție și acțiune.

Battlestar Galactica – sezonul 3

Din 24 septembrie, în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la ora 23:00
Cu: Edward James Olmos, Mary Mcdonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, Michael Hogan, Tricia Helfer, James Callis
SUA, SF/ dramă, 2006

Battlestar Galactica este un serial SF ce calcă pe urmele serialului original făcut în 1978. Într-o galaxie îndepărtată, o rasă cunoscută sub numele de Om se războieşte de o mie de ani cu o rasă de cyborgi extratereştri ce formează imperiul Cilon. Când Cilonii au atacat şi-au distrus cea mai mare parte din colonii, o mână de supravieţuitori ai celor 12 Triburi au încercat să fugă în spaţiu. Din toată flota colonială, singura navă care pare să fi supravieţuit atacului e Battlestar Galactica. Sub comanda lui William "Bill" Adama şi a preşedintei Laura Roslin, Battlestar Galactica şi echipajul ei pornesc în spaţiu cu puţinii supravieţuitori, în căutarea celei de-a 13-a colonii, crezută „pierdută”, şi care se dovedeşte a fi Pământul.

Noul sezon începe cu echipajul de pe Galactica obosit după cele 237 salturi consecutive în numai 33 de minute şi după 132,25 ore în care n-au dormit încercând să scape de Ciloni. Curând, comandantul e anunţat că la bord se află un trădător. Mai târziu, din pricina unei serii de explozii, pierd 60% din rezervele de apă şi, ca şi cum nu era destul, Gaius Baltar provoacă multe probleme şi se naşte şi-un conflict politic intern…

Călători din preistorie / Primeval – sezonul 3

Din 8 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 00:00
Cu: Douglas Henshall, Juliet Aubrey, James Murray
Marea Britanie, acţiune/ aventură, 2009

Când zoologul evoluţionist Nick Cutter descoperă creaturi preistorice ce trăiesc în prezent, lumea naturală e dată peste cap şi existenţa omenirii este ameninţată. Anomalii inexplicabile produc găuri în timp, permiţând unor creaturi de la începuturile dezvoltării planetei să călătorească în prezent. Aceste creaturi sunt feroce, rezistente şi şocante şi au în comun un singur lucru – n-au ce căuta aici. Cutter şi echipa sa încearcă să păstreze secret dezastrul şi se confruntă cu dinozauri, insecte uriaşe, paraziţi preistorici şi alţi inamici mortali veniţi din cele mai îndepărtate zone ale evoluţiei.

Filme la AXN SFI CI

Star Trek: Filmul / Star Trek: The motion picture

Premiera: duminică, 12 septembrie, de la ora 18:00
Regia: Robert Wise
Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Walter Koenig, George Takei, Majel Barrett, Nichelle Nichols
SUA, aventură/ SF, 1979

Nava U.S.S. Enterprise este trimisă să intercepteze o navă care distruge totul în calea sa.

Star Trek 2: Mânia lui Khan / Star Trek II: The Wrath of Khan

Premiera: duminică, 19 septembrie, de la ora 18:00
Regia: Nicholas Meyer
Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Walter Koenig, Nichelle Nichols, George Takei, Ricardo Montalban
SUA, acţiune / aventură, 1982

Este secolul 23, iar nava U.S.S. Enterprise se află într-o misiune de rutină. Amiralul James T. Kirk primeşte o comunicare urgentă de la Space Laboratory Regula One. Un dispozitiv secret numit Proiectul Genesis a fost furat de vechiul duşman al lui Khan, un renegat din secolul 20 care foloseşte acest dispozitiv periculos într-un joc mortal al răzbunării. Ajutat de nişte oameni foarte puternici, Khan pune mâna pe o navă a federaţiei şi porneşte în căutarea navei Enterprise, hotărât să nu lase nimic să-i stea în calea misiunii sale: să-l omoare pe amiralul Kirk … chiar dacă înseamnă apocalipsa.

Star Trek 3: În căutarea lui Spock / Star Trek III: The Search of Spock

Premiera: duminică, 26 septembrie, de la ora 18:00
Regia: Leonard Nimoy
Cu: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Walter Koenig, Nichelle Nichols, George Takei, Christopher Lloyd
SUA, aventură / SF, 1984

Înfrângerea lui Khan şi crearea planetei Genesis sunt victorii fără o prea mare importanţă de vreme ce Spock este mort şi McCoy a înnebunit inexplicabil. Apoi o vizită surpriză din partea lui Sarek, tatăl lui Spock, oferă o revelaţie surprinzătoare: în McCoy se află spiritul lui Spock. Cu un prieten viu şi unul nu, dar amândoi în durere, Kirk încearcă să-şi ajute prietenii şi fură nava U.S.S. Enterprise TM încălcând carantina instituită de federaţie pe planeta Genesis. Dar Klingonienii au aflat de Genesis şi se îndreaptă spre ea.

Doctor Who: The Voyage of the Damned

Premiera: marţi, 7 septembrie, de la ora 00:00
Cu: David Tennant
Marea Britanie, aventură / dramă, 2007

Când dezastrul loveşte Titanicul, Doctorul descoperă o ameninţare la adresa întregii rase umane. Se luptă cu extratereştii, saboteuri, roboţi şi este ajutat de o nouă prietenă, Astrid (interpretată de Kylie Minogue), dar oare poate el opri infernul din preajma Crăciunului?

Bucuresti, 16.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *