free download 78 travel guides written by experts

Hallmark Channel – Recomandari septembrie 2010

SERIAL NOU

LEGE ŞI ORDINE: INTENŢII CRIMINALE IX

Două episoade în fiecare luni, de la 21:00, din 6 septembrie

În oraşul care nu doarme niciodată, este nevoie de un anumit gen de detectivi pentru a-i aduce pe cei mai răi criminali în faţa justiţiei. Iar Departamentul pentru Cazuri Importante al poliţiei din New York este exact acea echipă. În sezonul nouă, Nichols apelează la tatăl său pentru ajutor când lui şi lui Stevens le este repartizat cazul unui agent imobiliar ucis, iar unul dintre cazurile mai vechi ale detectivului Stevens vine să o bântuie când un ucigaş se potriveşte cu profilul unui criminal în serie care fusese executat. Oare acesta operează după acelaşi tipar sau Stevens a contribuit la condamnarea şi execuţia unui om nevinovat? În rol principal, actorul nominalizat la Oscar, Jeff Goldblum (The Fly), care-l interpretează pe detectivul Zach Nichols.

SERIALE CARE SE ÎNTORC

DIVORŢ LA HOLLYWOOD (THE STARTER WIFE)

Două episoade în fiecare miercuri de la 21:00, din 15 septembrie

Actriţa premiată cu Emmy, Debra Messing interpretează rolul unei neveste plictisite şi răsfăţate a unui director de studio de la Hollywood, care este părăsită cu câteva săptămâni înainte de expirarea contractului prenupţial (exact când vârsta a început să-şi spună cuvântull!). Abandonată de comunitatea din Hollywood care odată o adora, trebuie acum să privească dincolo de colivia în care s-a izolat şi să găsească în lumea din jur noi polibilităţi, pe care nu le văzuse până acum. Sexy, şi amuzant, serialul The Starter Wife, nominalizat la Emmy, este o saga despre ascensiunea, căderea şi renaşterea unei femei, pe scena societăţii din Los Angeles. Bazat pe romanul bestseller a lui Gigi Levengie Grazer.

CLARA SHELLER I

Trei episoade în fiecare duminică, de la 18:45, pe 5 şi 12 septembrie

Clara Sheller are 30 de ani şi lucrează ca jurnalist în Paris, la o revistă de femei numită "L’Hebdo". Ca orice altă fată care a auzit prea multe poveşti cu Făt-Frumos, este convinsă că poate trensforma viaţa ei modernă într-o poveste cu zâne

Împreună cu cel mai bun prieten al său, JP, împart nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Ca doi acrobaţi pe frânghia îngustă, fac jonglerii în dragoste: Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori… de aceeaşi persoană. Viaţa lor amoroasă este un talmeş-balmeş, implicându-se în tot felul de situaţii nebuneşti. Cu toate acestea, JP şi Clara poartă în suflet o dorinţă străveche: să nu rateze dragostea vieţii lor!

CLARA SHELLER II

Trei episoade în fiecare duminică, de la 18:45 din 19 septembrie

În sezonul II, Clara a găsit dragostea vieţii ei, pe Gilles, şi împart apartamentul cu fosta ei colegă de cameră şi cea mai bună prietenă, în timp ce JP locuieşte mai sus, în vechiul lor apartament. Dar angajamentul nu e lucru uşor pentru Clara, iar când Gilles pare preocupat, se întreabă dacă nu cumva este condamantă să devină adult, acum că a găsit dragostea vieţii ei. Clara Sheller: răsfăţată, spontană şi speriată de asumarea responsabilităţii – oare în sezonul al doilea Clara cea instabilă emoţional va deveni în sfârşit stabilă?

SERIALE CARE CONTINUĂ

MEDIUMUL V

Două episoade în fiecare duminică de la 22:00

Mediumul care luptă împotriva crimelor, Allison DuBois, revine într-un sezon plin de întâmplări fanomatice şi viziuni profetice. În acest serial captivant, inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, Patricia Arquette o interpretează pe Allison, care-şi foloseşte abilităţile de medium pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor de crimă, în biroul procurorului din Phoenix.Visele îi oferă deseori indicii despre locurile unde ar putea fi persoanele dispărute şi, când atinge pe cineva, poate să vadă dincolo de aparenţe, în sufletul persoanei. Allison îmbină această slujbă stresantă cu rolul de soţie şi mamă a trei copii, printre care şi o fată care îi moşteneşte puterile.

FILME ÎN PREMIERĂ

LEGATE DE UN SECRET (BOUND BY A SECRET)

Sâmbătă, 4 septembrie, la 21:00
O mamă se întoarce în oraşul natal după multă vreme pentru a face pace cu familia şi prietenii, prin dezvăluirea unui adevăr care însă ar putea să zdruncine şi mai rău legăturile fragile. O vedetă, Jane, vrea să se întoarcă acasă ca să moară şi ca să se elibereze de minciunile din trecut care au forţat-o să renunţe la fetiţa ei, Kate, şi să se încreadă în prietena ei, Ida Mae. Dar poate oare să dezvăluie Dar poate oare să dezvăluie adevărul despre părinţii adevăraţi ai lui Kate, fără să-i pese de consecinţe? Explorând legăturile durabile dintre prieteni şi dintre mamă şi fiică, filmul este o dramă emoţională despre renunţare şi despre capacitatea de a ţine familia unită.

RĂPITĂ DIN DRAGOSTE (ABDUCTED: FUGATIVE FOR LOVE)

Sâmbătă, 11 septembrie, la 21:00

Melanie Stone a fost căsătorită timp de opt ani cu Tom, care în 2006 a fost declarat “Cel mai bun director al unei închisori” şi candidat la alegerile locale pentru primărie. Aceştia au fost cei mai dificili ani din viaţa ei, dar în curând un lanţ de evenimente dramatice îi va schimba lumea pentru totdeauna. Viaţa lui Melanie este în pericol după ce Tom angajează un evadat să o răpească şi să o ucidă, dar răpitorul ei, Jack, fusese condamnat pe nedrept şi cei doi se îndrăgostesc.

ÎN AŞTEPTAREA UNUI MIRACOL (EXPECTING A MIRACLE)

Sâmbătă, 18 septembrie, la 21:00

Peter şi Donna Stanhope sunt în vacanţă în Mexic, după eşecul tratamentului de fertilizare in vitro prin care ar fi avut copilul mult aşteptat. Dar, mergând pe un drum greşit şi având şi o defecţiune la maşină, ajung în sătucul Dommatina ai cărui locuitori se pregătesc de festivalul lor anual. Sunt umiliţi şi emoţionaţi de comportamentul acestora, printre care şi un băiat cu dizabilităţi, în vârstă de zece ani, Pepillo, care speră că va avea loc un miracol în timpul festivalului şi că va putea merge din nou. O poveste pentru întreaga familie, care te inspiră, Expecting a Miracle celebrează puterea dragostei, a prieteniei, a credinţei şi a speranţei.

VICTIMELE NOPŢII (LADIES NIGHT)

Sâmbătă, 25 septembrie, la 21:00

În acest thriller captivant, anchetatorii de asigurări, Susan şi Jesse, sunt pe urmele unui criminal, în urma unei scamatorii cu o poliţă de asigurare valoroasă. Când o femeie dispare după ce a sustras $300,000 din contul unei companii, Susan şi Jesse investighează dispariţia, fiind convinşi că face parte dintr-un şir de cazuri similare. Criminalul în serie, Art (Paul Michael Glaser) şi-a folosit fiul, în calitate de curier, pe Zach, ca să le convingă pe femeile vulnerabile să fraudeze companiile pentru care lucrează, după care le lua banii şi le omora. Când Susan şi Jesse îi spun lui Zach că propria lui mamă ar fi putut fi prima din victimele lui Art, acesta decide să-i ajute să-l împiedice pe Art să mai facă altă victimă.

SEARA FETELOR

Două filme în fiecare marţi, de la 21:00 şi 23:00

În premiera Hallmark, Legate de un secret (7 septembrie), starul de soap opera, Jane, vrea să se întoarcă acasă ca să moară şi ca să se elibereze de minciunile din trecut care au forţat-o să renunţe la fetiţa ei, Kate şi să se încreadă în prietena ei, Ida Mae. Dar poate oare să dezvăluie Dar poate oare să dezvăluie adevărul despre părinţii adevăraţi ai lui Kate, fără să-i pese de consecinţe? Filmul Florăreasa este despre o florăreasă, Laurel, care până acum a avut în mod constant ghinion cu bărbaţii – dar oare ar trebui să se căsătorească cu cineva pe care nu-l iubeşte doar de dragul unei relaţii stabile? În Sărutul (14 septembrie) Cara pleacă la Paris pentru a da de urmele unui autor, apoi, Neveste de Hollywood revine cu Farah Fawcett (Charlie’s Angels) în fruntea unei distribuţii de staruri feminine, în această poveste a lui Jackie Collins, despre sex, bani şi celebritate, în oraşul Tinsel. În aşteptarea unui miracol (21 septembrie) este despre un cuplu tânăr, cu probleme în căsnicie, descoperă puterea care poate fi găsită prin credinţă, speranţă şi în ei înşişi, în timpul unei vacanţe în Mexic, urmat de Dragoste de soldat în care Jared găseşte un nou tată în persoana unui soldat cu care corespondează, Vince. Dansând la Lughnasa (28 septembrie) este povestea unei familii irlandeze, urmat de filmul Vedere de ansamblu, în care Robert Altman, regizor renumit, urmează celebrul balet Joffrey Ballet din Chicago.

SEARA THRILLERELOR

Două filme în fiecare joi, de la 21:00 şi 23:00

Obsesie criminală (2 septembrie), este un thriller captivant despre doi fraţi care scapă de cruzimea tatălui lor, dar acţiunile lor duc în cele din urmă la crimă. Apoi, Răpită în plină zi este povestea adevărată, plină de inspiraţie, a unei crime brutale, o odisee de-a lungul ţării, şi curajul unei victime de a supravieţui, în ciuda şanselor mici. Inelul amăgirii (9 septembrie) este o tânără expert în artă care încearcă să dezlege secretele unui inel de mult pierdut, dar consecinţele sunt cumplite. În Inocenţă de vânzare, o elevă care devine model, Mia, trebuie să lupte pentru viaţa ei când este urmărită de un bărbat care a tot pândit-o. În premiera Răpită din dragoste (16 septembrie), viaţa lui Melanie est e în pericol după ce soţul ei, director al unei închisori, pune un fugar să o răpească şi să o ucidă – dar răpitorul ei, Jack, fusese condamnat pe nedrept pentru crimă şi cei doi se îndrăgostesc. În Intuiţie de mamă, sora lui Michelle Pfeiffer, Dedee, interpretează rolul unei clarvăzătoare care trebuie să-şi folosească darul pentru a-şi găsi fiica dispărută, într-o luptă cu timpul. În Indicii ascunse (23 septembrie), Julia Carver primeşte o carte poştală de la fratele ei aflat la închisoare, Max, care o conduce spre cei 20 de milioane de dolari pe care el îi furase. Dar partenerul lui la acest jaf este pe urmele ei…după care, în Secret periculos o femeie proaspăt căsătorită dispare, iar bănuiala cade asupra soţului.

Bucuresti, 16.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *