metalshow

AVITECH propune tehnologii exclusiviste de conferinta

AVITECH propune clienţilor săi noi tehnologii exclusiviste pentru dotarea sălilor de conferinţă: display-uri Element One încorporabile în mobilier, integrate cu tehnologii audio de vârf de la beyerdynamic.

Cei doi producători au lansat în luna iunie, în cadrul Infocomm Show, două variante de display-uri integrate cu tehnologii audio beyerdynamic: Element One Convers integrat cu microfoane cu tehnologie Revoluto şi Element One Versis integrat cu microfon tip gooseneck cu tehnologie MCS.

Converse este un display elegant, care se poate retrage pe verticală în masă. La baza acestuia se găseşte o linie discretă de microfoane Revoluto de la beyerdynamic. Pe lângă designul deosebit, acest tip de microfoane oferă flexibilitate şi libertate de mişcare vorbitorului. Momentan, este disponibil numai în varianta 16:10 cu diagonală de 17”.

Versis este un display foarte discret, care se încorporează în masă şi poate fi coborât la nivelul acesteia, cu faţa în sus, rămânând astfel mereu vizibil. Este integrat cu sistemul MCS cu microfon pliabil de tip gooseneck. O simplă apăsare de buton ridică ansamblul din masă. Standard, sistemul de conferinţă este echipat cu un singur buton, dar pot fi adăugate, la cerere şi alte opţiuni (display, selecţie limbă, butoane de vot).

Includerea tehnologiilor beyerdynamic este disponibilă şi pentru display-urile Element One Convers şi Versis deja instalate.

Aceste soluţii se alătură sistemelor audio-video profesionale şi serviciilor complete oferite de AVITECH clienţilor săi, prin intermediul cărora sălile de întâlniri devin spaţii confortabile, perfect adaptate purtării unor discuţii de afaceri.

Bucuresti, 28.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *