free download 78 travel guides written by experts

Asasin la feminin

Asasin la femininMonica Ramirez
Editura Tritonic

Seria de opt romane care o au in centru pe Alina Marinescu s-a bucurat de mare success in SUA si este acum disponibila si in Romania (au fost traduse si publicate aproape toate). Primul volum al seriei, “Asasin la feminin” ne permite sa o cunoastem pe Alina si organizatia din care face parte: Elite.

Alina este recrutata de agentul Alex Therein, iar primul volum se concentreaza pe antrenamentul ei si pe relatia ei cu Alex de care se indragosteste. Misiunea lui nu este insa una usoara: el trebuie sa o transforme pe Alina intr-un asasin perfect.

Cu o continua pendulare intre evenimente din trecut si intre fapte din prezent, pentru a putea cunoaste personajele, cu o misiune care il are in centru pe Ceausescu, cu rasturnari de situatie, cu multa actiune si cu multa pasiune, romanul „Asasin la feminin” se constituie intr-un thriller romance care are avantajul de a reusi sa te tina cu sufletul la gura constant. Un roman care se citeste usor si care te face sa doresti sa afli ce se intampla in continuare cu Alina Marinescu.

Elite, organizatia, este de asemenea interesant de urmarit si de pus in concordanta atat cu ceea ce stim/credem despre serviciile secrete, dar si cu ceea ce credem despre teroristi si diversele lor organizatii.

Monica Ramirez a marturisit, in nenumarate ocazii, vorbind despre aceasta serie, ca ea a luat nastere nu musai ca o serie, ci ca un roman. Insa Monica a scris si a scris si curand avea deja gata 1000 de pagini care au fost impartite in romane separate. De altfel, Monica, mama a patru copii minunati, are in Alina Marinescu un alter-ego: de la mamica preocupata de casa si familie, lucruri pe care stiu sigur ca le face cu mult drag si cu pasiune, la agenta secreta care are parte de aventuri uimitoare, dar si de incercari dure.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *