free download 78 travel guides written by experts

Armada Marketing semneaza campania Neuro Optimizer

Armada Marketing este o agentie de publicitate infiintata in primavara lui 2012. Tot ea este autoarea campaniei Neuro Optimizer, inceputa prin platforma online uraste.ro.

Campania a fost gandita ca una neconventionala, desfasurata in mai multi pasi si construita in jurul antitezei ura/iubire. Demersul nostru a inceput astfel, tocmai pentru a mobiliza oamenii si a starni reactii, intr-o societate in care atat cei care sufera de aceste afectiuni, cat si cei care au grija de ei sunt total ignorati. In niciun caz nu am dorit sa instigam la ura. Dimpotriva! Mesajul nostru vorbeste onest despre momentele dureroase in care majoritatea familiilor celor bolnavi se regasesc. Sunt momentele in care ei urasc boala, nu bolnavul, cand se revolta impotriva situatiei respective de care sunt coplesiti.

In ultima faza a campaniei care a starnit controverse, ii invitam pe toti sa intre pe site-ul iubeste-i.ro si sa ia in continuare atitudine impotriva bolii, orientandu-si de data aceasta eforturile pentru a ajuta persoanele bolnave si familiile acestora, printr-o donatie de cate 1 euro. Acesti bani vor fi directionati catre Asociatia Prietenia si Asociatia AntiParkinson Deva, care ii sprijina pe cei afectati de autism si Parkinson. De asemenea, compania Secom, cea care a initiat campania, va dona si ea 1 euro pentru fiecare mesaj postat, in prima etapa, in mediul online.

“Ne dorim ca aceasta campanie sa-si atinga scopul pentru care a fost creata, acela de a sensibiliza opinia publica vizavi de aceasta problema si de a ajuta la strangerea de fonduri pentru cei care sufera de aceste afectiuni. Agentia Armada Marketing a plecat la drum cu o mare dorinta de a face campanii care sa conteze. Care sa fie adevarate, care sa nu poata fi ignorate si care sa schimbe ceva prin mesajul lor. Despre care sa se vorbeasca si care sa schimbe mentalitati. Si daca uneori este nevoie de un mesaj dur pentru a vorbi de o realitate cel putin la fel de dura, noi ne-am asumat acest risc.“ Adrian Albu, directorul de creatie al Armada Marketing.

In final, am mai dori sa clarificam o confuzie aparuta in mediul online si anume ca Armada Marketing din Bucuresti nu are nicio legatura cu Armada Advertising din Brasov. Armada Marketing este o agentie de publicitate independenta, avand la baza un nucleu format din opt oameni, cativa dintre ei facand parte pana atunci din echipa agentiei Propaganda. Cele doua agentii (Armada Marketing si Propaganda) sunt doua entitati juridice si administrative diferite.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *