free download 78 travel guides written by experts

Excusiv Radio 21: Gigi Becali a incercat sa cumpere echipa de fotbal

Real Madrid in direct in matinalul Radio 21

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Inspiraţi de victoriile echipei de fotbal Steaua Bucureşti, de ieşirile de bucurie ale patronului Gigi Becali, dar şi de parcursul mai slab al echipei de fotbal Real Madrid din campionatul Spaniei, Matinalii 21 au dat un apel telefonc de senzaţie.

Astfel ca în emisiunea din această dimineaţă a avut loc o premieră mondială: Gigi Becali a sunat la clubul de fotbal Real Madrid şi şi-a exprimat intenţia de a-l cumpăra. Gluma a fost pusă la cale de cei patru Matinali, iar Orlando a fost cel care a dat telefonul.

Surprinzător, doamna care i-a răspuns, cel mai probabil secretara, a fost foarte politicoasă pe întreaga durată a conversaţiei, chiar dacă a stâlcit numele patronului şi numele echipei sale de fotbal, Steaua Bucureşti, spunându-le „Giorgio Mercali” şi „Stella”. L -a pus pe aşteptare minute bune, însă la final, l-a rugat să trimita un mail. Reacţia lui Gigi a fost că s-a răzgândit şi cumpără F.C. Barcelona.

„Am zis că ar fi o idee bună să punem la cale această discuţie telefonică, mai ales că domnul Gigi Becali este în atenţia noastră în ultima perioadă. Steaua este invincibilă, în timp ce Real Madrid nu se descurcă aşa bine în Spania. De ce să nu cumpărăm noi Realul?”, au declarat zâmbind Matinalii 21.

Conversaţia dintre Orlando şi clubul Real Madrid poate fi ascultată accesând link-ul:
//youtu.be/p7F1yqQZq5I.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *