free download 78 travel guides written by experts

Afla care sunt asteptarile lui Chef Hadad de la viitorul Top Chef al Romaniei

Cel mai tăios show de cooking din România va începe din 5 noiembrie la Antena 1. De la 20.30, în fiecare luni telespectatorii vor putea urmări o luptă pe muchie de cuțit care se va da între 24 de bucătari care își doresc titlul de Top Chef al României. De departe cele mai mari exigențe se anunță a fi cele ale lui Chef Hadad, unul dintre cei mai respectați profesioniști în arta culinară din lume.

Cei peste 35 de ani de experiență în arta culinară, Chef al unor restaurante de mare prestigiu internațional distinse cu stele Michelin, cel mai bine plătit Chef din România sunt doar câteva dintre realizările lui Chef Hadad ce i-a făcut pe concurenții de la Top Chef să aibă emoții și mai mari la intrarea în cea mai aprigă competiție din viața lor. Și cum toți bucătarii își doresc să câștige titlul de Top Chef al României trebuie să știe cum trebuie să gătească pentru a-l impresiona pe Chef Hadad.

“Așteptările mele pentru viitorul Top Chef al României se pot defini în câteva cuvinte: pasiune, determinare, creativitate,muncă”, a declarat Chef Joseph Hadad. ”Am acceptat fără ezitare provocarea oferită de Antena 1, având convingerea că experiența și cunoștiințele mele culinare acumulate de-a lungul a 35 ani de ani în acest domeniu conturează perfect formatul show-ului. Sper ca împreună cu colegii mei din juriu și cu concurenții să oferim un adevărat spectacol culinar, și bineînțeles să găsim primul ”Top Chef” al României”, a continuat Chef Hadad.

Antena 1 le aduce telespectatorilor în această toamnă un nou format de succes internaţional şi pune la grea încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalități din industria culinară românească: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Show-ul va fi prezentat de frumoasa Alina Pușcaș.

Top Chef este cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucură de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat şi adaptat şi în alte ţări printre care Franţa, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborât recorduri de audienţă şi le-a oferit telespectatorilor şansa de a pătrunde în lumea fascinantă şi comeptitiva a gastronomiei de lux.

Bucuresti, 12.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *