free download 78 travel guides written by experts

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in ziua afilierii la reteaua CNN

Antena 3 a fost în 20 octombrie cel mai urmărit post informativ din România, atât la nivelul întregii zile cât şi în prime time, anunţă Gfk România.

În ziua în care Mihai Gâdea a semnat contractul de afiliere la reţeaua CNN, Antena 3 a obţinut pe întreaga zi o medie de 7,4% share şi s-a clasat pe locul 3 în clasamentul televiziunilor, pe targetul 18+ urban. Competitorul său direct, Realitatea TV, a ocupat poziţia a patra cu 7,3% share.

Aseară, la Antena 3, românii au urmărit La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor, Ştirea Zilei cu Gabriela Vrânceanu Firea, În gura presei cu Mircea Badea şi o ediţie specială eveniment cu Răzvan Dumitrescu, aflat în studioul din Bucuresti, şi Mihai Gadea în direct de la Londra.

După ce telespectatorii l-au urmărit pe jurnalistul BBC John Sweeney, autorul unui reportaj despre copiii ţiganilor români care a şocat opinia publică britanică, Răzvan Dumitrescu şi Mihai Gâdea au adus în atenţia publicului şi povesti ale unor “români de aur”, oameni care au făcut ca România să fie apreciată în lume.

În cel mai competitiv interval orar, 19-24, postul de nişă Antena 3 a fost privit în medie de 280.000 telespectatori (2,7 rating) şi a obţinut o medie de 6,9% cotă de piata. Antena 3 s-a clasat astfel pe poziţia a treia în topul tuturor televiziunilor, iar principalul concurent pe locul 4, cu 249.000 telespectatori şi 6,1% cotă de piaţă.

Numărul de telespectatori unici ai Antenei 3 pe întreaga zi a fost de 3.045.000.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *