free download 78 travel guides written by experts

Dedeman intra in familia olimpica

Miercuri, 26 octombrie, de la orele 11.00, la Izvorani, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va semna un parteneriat cu compania Dedeman.

Dupa ce familia olimpica va deveni mai bogata cu un nou membru, in spatiul public din proximitatea complexului “Sydney 2000” de la Izvorani, medaliati olimpici romani precum si reprezentanti ai sponsorilor principali si partenerilor COSR vor planta 49 de copaci, cate unul pentru fiecare dintre comitetele olimpice nationale (C.N.O.) existente in Europa.

In dreptul fiecarui puiet se va regasi cate o placuta pe care vor fi gravate numele C.N.O. – membru al Comitetului Olimpic European (E.O.C.), si al celui care l-a plantat.

Actiunea de plantare face parte din cadrul “Programului national de educatie olimpica prin sport, in randul voluntarilor olimpici” care se desfasoara pe intreg teritoriul national cu ocazia “Saptamanii mobilitatii europene”. In tara, fiecare cerc olimpic local va sadi cate un arbore in cinstea unui campion olimpic.

La finalul evenimentelor va avea loc un cocktail.

Jurnalistii care doresc sa participe la manifestarea de miercuri vor avea asigurat transportul pana la Izvorani. Plecarea este programata la orele 10.00, din parcarea din fata sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, din B-dul Marasti nr. 20 A.

Va rugam sa confirmati prezenta pentru asigurarea locurilor in mijloacele de transport pe care COSR le va pune la dispozitia reprezentantilor mass-media.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *