free download 78 travel guides written by experts

Targ de Produse traditionale si ecologice la real,- Timisoara Sud

real,- incurajeaza romanii sa cumpere produse romanesti

In perioada 21-23 octombire a.c., hipermarketul real,- Timisoara Sud va fi gazda unui eveniment inedit: Primului Targ de Produse traditionale si Ecologice intr-un hipermarket timisoarean. Dupa succesul editiilor din Baia Mare real,- aduce excelentele produse traditionale romanesti din zona Maramuresului si la Timisoara, alaturi de produse traditionale banatene.

Acest targ se inscrie in initiativele real,- de a oferi consumatorilor un sortiment cat mai bogat de produse romanesti, pentru a incuraja productia locala prin dezvoltarea unei colaborari permanente cu producatorii locali, in cadrul programului „Produceti romaneste, vindem romaneste”. Cu ocazia targului in cadrul magazinului real,- Timisoara Sud se regasesc, in premiera, peste 70 de produse alimentare cu specific maramuresean, de la cinci producatori care prezinta garantiile unor produse ecologice, fara coloranti, conservanti sau aditivi alimentari artificiali, folositi indeobste in industria alimentara actuala. Aceste produse se aduga astfel celor peste 200 de produse banatene prezente in toate magazinele real,- din Timisoara.

„Am organizat acest Targ si in Timisoara datorita reactiilor extraordinar de pozitive primite la consumatorii nostri in urma desfasurarii targurilor din Baia Mare. Evenimentul este unul inedit, cu atat mai mult cu cat aduce multa culoare in magazine, producatorii fiind cei implicati in vanzarea produselor. Programul nostru de parteneriate cu producatorii locali este un program pe termen lung, prin care speram sa aducem cat mai multe produse traditionale locale pe rafturile magazinelor noastre. Dorim sa extindem cat mai mult acest program, sa cautam noi modalitati prin care sa creem punti de legatura cu producatorii autohtoni, spre a avea la raft produse de calitate, produse unicat si a contribui totodata la dezvoltarea economiilor locale. Mai mult, incercam sa ii incurajam pe toti furnizorii nostri locali sa se uneasca in asociatii de producatori, pentru a putea obtine capacitati de productie superioare si a reusi sa satisfaca cererea existenta pe piata. Este o oportunitate deosebita, vitala pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a spus Nicolae Danciu, Senior Manager la real,- Hypermarket Romania.

Printre produsele prezente la Targul Producatorilor Locali, timisorenii vor putea achizitiona direct de la producatori delicatese din carne (inclusiv, carnati in untura la borcan, jumari sau mezeluri traditionale), prajituri de casa (cu branza, mar, nuci, mac), dulceturi de afine, coacaze, nuci verzi sau delicatese precum dulceturile de piper alb, ceapa rosie, usturoi sau ardei iute, siropuri naturale de afine, muguri de brad, menta salbatica, soc, mure, trandafiri etc., dar si sosuri ardelenesti dulci sau picante, zacusca, pita traditionala de faina de grau sau de malai si cozonaci cu diferite umpluturi. O prezenta speciala vor fi prunele si strugurii murati.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *