metalshow

Andreea Remețan de la Radio 21 pleacă la Paris, după ce o poză cu ea a făcut furori pe Facebook

Poza cu simpatica DJ-iță de la Radio 21 a strâns, în numai câteva ore, aproape 7 mii de like-uri, la provocarea matinalilor Bogdan și Shurubel, care au făcut un pariu cu ea: dacă poza primește 5 mii de like-uri,  o trimit la Paris, la shopping.

Andreea – care este renumită pentru outfit-urile ei trăsnite –  i-a uimit într-o dimineață pe băieți, îmbrăcându-se cu o rochie lungă din voal, leggings și un tricou rock. Cei doi i-au făcut o poză și au postat-o pe pagina de Facebook Radio 21, unde fotografia a declanșat un val de susținere, devenind în scurt timp virală.


„A fost ceva spontan. Noi știm că Reme se îmbracă trăsnit, ce e drept nu prea le avem noi cu fashion-ul, dar am vrut să vedem ce părere au și ascultătorii, de aceea am postat poza cu Reme pe Facebook Radio 21. I-am zis și în direct, la radio, că nouă ni se pare că a făcut roata dulapului! Dar cum spuneam… nu prea le avem cu fashion-ul”, a spus Shurubel.

Poza cu Reme în ținuta trashy a făcut furori pe internet, ea a reușit să strângă peste 6.800 de like-uri și, ca să le mulțumească celor care au susținut-o, Andreea a decis că va lua cu ea în city break-ul de la Paris, o ascultătoare Radio 21.
 
„Mulțumesc din suflet tuturor celor peste 6 mii de fani care au dat like și aștept toate fetele care vor să vină cu mine, la Paris, la o sesiune de shopping, să posteze o poză cu ele în cea mai fashion ținută, pe pagina de Facebook Radio 21. Din păcate nu pot să le iau pe toate, deși aș vrea, dar voi alege fata cu cea mai cool ținută ca să mergem împreună să ne distrăm la Paris, pe banii matinalilor!” a spus Andreea Remețan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *