metalshow

Go Studio și Vastint România creează un nou punct de reper în centrul Bucureștiului

Go Studio a realizat pentru Vastint România, divizia imobiliară a grupului Inter IKEA strategia de poziționare de brand și identitate pentru proiectul imobiliar din zona Timpuri Noi.

Astfel proiectul care include spații de birouri, spații rezidențiale și pentru petrecerea timpului liber va purta numele TIMPURI NOI SQUARE și este poziționat drept unul din cele cinci puncte de reper din centrul Capitalei, alături de Victoriei, Romană, Universității și Unirii.


„Vorbim de un cartier bine cunoscut, cu un nume cu o conotație pozitivă în percepția oamenilor indiferent că vorbim de anii `80, sau de 2016. Așadar, ne-am gândit să construim exact pe acest insight. Una dintre propunerile strategice cu care ne-am dus către client a fost să folosim numele locației, ca alternativă unui nume nou, complet diferit. Așa s-a născut TIMPURI NOI SQUARE”, explică Bogdan Stanciu, head of design GO Studio.

Cel mai important aspect diferențiator pentru acest proiect este locația sa centrală, lucru care se reflectă atât în identitatea vizuală concepută de echipa GO Studio, cât și în sloganul “New Times. New Life. New Center” care vorbește despre transformarea întregii zone.

Brandul Timpuri Noi Square are trei extensii dedicate diferitelor tipuri de zone: Timpuri Noi Offices (pentru zona de birouri), Timpuri Noi Play (pentru zonele de retail) și Timpuri Noi Home (pentru proiectele rezidențiale). Construcția primelor două clădiri de birouri este în desfășurare, iar punerea în funcțiune este planificată pentru începutul anului 2017.

Despre GO Studio

Go Studio este divizia de business a GMP Group, specializată în servicii de graphic design și branding, înființată în 2010. Experiența de succes a Go Studio este confirmată de brandurile din portofoliu, detalii: www.gostudio.ro.

Despre Vastint România

Vastint Romania și-a început activitatea pe piața locală din anul 2008 și este parte din Vastint Group, o organizație internațională în domeniul imobiliar cu peste 25 de ani de experiență. Baza operațiunilor constă în managementul unui portofoliu de proprietăți și dezvoltare imobiliară. Mai multe detalii pe www.vastint.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *