free download 78 travel guides written by experts

Andreea Marin joaca la ,,Roata Norocului” in seara de Paste

Andreea Marin este concurenta speciala in editia de Paste, la ,,Roata Norocului”. Invitata lui Bursucu si a Anei-Maria Barnoschi este foarte entuziasmata de participarea la emisiune, mai ales ca prin prezenta ei poate ajuta o familie aflata in dificultate.

Vedeta concureaza pentru o familie nevoiasa, formata din sapte membri, care locuiesc impreuna intr-o singura camera, copiilor fiindu-le greu sa invete intr-un astfel de mediu. Din veniturile foarte mici, parintii nu isi permit sa le cumpere micutilor lucrurile de care acestia au atata nevoie.

“Am venit la «Roata Norocului» pentru un baietel care provine dintr-o familie cu sapte membri care locuiesc intr-un fost bloc de nefamilisti; se incalzesc doar cu un calorifer electric, o plita care sta la intrare este in loc de aragaz, baia e la comun, in hol. Stiu ca Marian isi doreste sa faca sport de performanta, il sustin si voi incerca sa castig cat mai multe premii pentru el”, a spus Andreea Marin.

Aflati cum s-a descurcat Andreea Marin in fata puzzle-ul si cum au facut fata concurentii pedepselor urmarind, in prima zi de Paste, duminica, de la ora 20:00, o editie de colectie “Roata Norocului”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *