free download 78 travel guides written by experts

Andra vrea sa-si compuna singura piesele

· Andra a susținut un concert de excepție seara trecută, în Garajul Europa FM, în ciuda faptului că era răcită, iar fiul său, David, avea febră.
· Andra a sărbătorit alături de fani și de ascultătorii Europa FM 14 ani de când a început cariera muzicală.

Andra a susținut un concert de excepție seara trecută în Garajul Europa FM cu noua trupă, înființată cu două luni în urmă. “Ei sunt noua mea familie, este o trupă nouă, foarte frumoasă, talentată. Acum poate mă voi decide să încep să compun și eu”, a mărturisit artista.

Alături de Andra, pe scenă a urcat și What’s Up, cel pe care artista l-a prezentat drept ”un băiat foarte talentat, care ajunge cu două minute înainte să înceapă concertul”.”Am avut foarte multe concerte împreună, la unele a vorbit atât de mult încât i-am zis că este Florin Piersic Junior. Dar este foarte talentat și îmi este tare drag!” a adăugat Andra. Cei doi au interpretat împreună piesele “ K la meteo” și “Taxi”. What’s Up i-a oferit Andrei un trandafir și i-a compus ad hoc câteva versuri: ”Pentru că ești artista mea iubită, am răcit și eu, să nu fii doar tu răcită!”

Gazda concertelor din Garajul Europa FM, George Zafiu, a întrebat-o pe Andra dacă soțul ei, Cătălin Măruță, a cucerit-o tot cu trandafiri. “Ohooo, câți mi-a adus. Trandafiri și vreo 500 de kilograme de pepeni!”

Ca la fiecare dintre concertele ei, tatăl Andrei i-a fost și de această dată alături. Soțul ei a rămas să aibă grijă de cel mic. “David este răcit, are febră, ori eu am luat răceala de la el, ori el de la mine”, a spus Andra. Înainte să înceapă concertul, artista a vorbit cu Măruță la telefon, pentru a se asigura că fiul ei se simte bine.”Ai tot repetat două cuvinte cât ai vorbit cu el, ce i-ai tot spus?” a fost curios George Zafiu.”Că îl iubesc!” a recunoscut Andra.

În ciuda furtunii și codului galben emis de meteorologi, fanii Andrei au fost prezenți în număr mare la concert. Pe câțiva dintre ei nu i-a speriat nici distanța și au venit din Arad. Unul dintre copiii prezenți la concert i-a făcut Andrei o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi, i-a adus două mașinuțe pentru fiul ei.”David o să se bucure foarte tare, mai ales că nu se simte prea bine. Vă rog să nu-i dați mașina lui What’s Up. Când vine la noi în vizită se joacă cu mașinile lui David!” a povestit artista.

Programul Andrei este foarte aglomerat în zilele următoare, după cum i-a spus lui George Zafiu:”Joi am concert la Chișinău, vineri, Românii au talent, pe urmă concert la București și la Dublin!” “Cum faci față unui astfel de program?”, a întrebat-o gazda concertelor Europa FM. ”Îmi place ceea ce fac. Sunt zile în care ajung acasă frântă, iar David crede că sunt fresh, dar fac tot posibilul să fiu cât mai mult cu el!”

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *