free download 78 travel guides written by experts

Ideile inedite devin povesti frumoase, in noul spot Provident semnat de Jazz

„Self-made” continuă platforma de comunicare „Când este important pentru tine”, lansată în vara lui 2013, menită să îi încurajeze pe români să se bucure de oportunitățile apărute în viața lor, să-și pună dorințele în aplicare fără a le mai amâna, să-și urmeze ideile bune atunci când le vin în minte, chiar și în contextul unei situații financiare mai dificile. O abordare caldă, umană, din care nu lipsesc notele de umor, căreia i se datorează succesul înregistrat până în prezent.

În noul spot, brandul Provident este punctul de sprijin al oamenilor cu idei, aflați la început de drum. Oricât de originală ar fi inițiativa ta, putem găsi împreună o soluție rapidă și personalizată pentru ca ceea ce ți-ai propus să prindă viață, chiar și atunci când nu ești încă sigur pe finanțele tale – acesta este mesajul Provident pentru tinerii care știu ce-și doresc și nu sunt dispuși să facă rabat de la asta.

„In execuția actuală brandul pune accentul pe faptul că și cu puțin se poate realiza mult, dacă știi să fii creativ și să îți pui ideile în practică.”, a spus Loredana Bănică, Client Service Director Jazz.

Filmările s-au desfășurat în mai multe locații din București și au beneficiat de prezența cunoscutului regizor Radu Muntean și a doi tineri actori talentați. Ideea simpaticului cuplu interpretat de cei doi în spot s-a dovedit a fi o provocare creativă și pentru echipa de scenografi. O provocare care, ca în orice poveste frumoasă, a avut parte de un final reușit.

Campania „Când este important pentru tine” este gândită integrat, cu promovare simultană în offline și online.

Agenție: Jazz. Casa de producție: Multimedia Est. Regizor: Radu Muntean.

Echipa Provident: departamentul de marketing.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *