free download 78 travel guides written by experts

„Anatomia lui Grey” – sezonul 3 din 13 martie

ANATOMIA LUI GREY continua pe Diva Universal cu sezonul 3. Primul episod va fi transmis pe data de 13 martie. Programul de difuzare ramane acelasi, de luni pana vineri de la orele 20:00.

ANATOMIA LUI GREY – SEZONUL 3


Sezonul 3 din celebrul serial distins cu numeroase premii, ANATOMIA LUI GREY vine la DIVA Universal!

Bine aţi venit la Spitalul Grace. Cel mai dificil program de rezidenţiat în chirurgie de la vest de Harvard este o “bază” de pregătire excepţională pentru noii recruţi ai sistemului
medical. Faceţi cunoştinţă cu MEREDITH, IZZIE, GEORGE, ALEX şi CRISTINA. Până ieri erau studenţi. Astăzi sunt doctori. Şi dacă vor “supravieţui” celor şapte ani de calvar dulce-amărui de la Spitalul Grace, aceştia vor deveni chirurgi. Dar vieţile lor personale nu încetează să se desfăşoare doar pentru că rezidenţiatul este dificil, aşadar acest grup de interni va avea de-a face cu iubiţi geloşi şi părinţi bolnavi, nopţi în oraş şi crize sociale, trebuind să se bazeze unul pe celălalt.

În SUA, peste 25 de milioane de telespectatori au urmărit premiera celui de-al treilea sezon şi a fost serialul nr. 1 al serii într-una din cele mai competitive seri de la televiziunea din SUA.

Cu nominalizatul la Premiile Emmy Patrick Dempsey (Once and Again) şi câştigătoarea de Golden Globe Sandra Oh

O producţie de succes pe întreg globul distribuită în mai bine de 200 de ţări din întreaga lume!

CONCEPT – ANATOMIA LUI GREY – Sezonul 3

Îndrăgit atât de audienţe, cât şi de critici, serialul nominalizat de nenumărate ori la Premiile Emmy, “ANATOMIA LUI GREY”, revine cu cel de-al treilea sezon. Internii au învăţat multe după primul lor an la Spitalul Grace din Seattle – nu numai despre chirurgie, dar şi despre ei însuşi şi unii despre alţi.

Izzie, care a realizat că viaţa sa ar putea însemna mai mult decât medicină după ce se îndrăgosteşte de Denny, un pacient a cărui viaţă a luptat să o salveze…şi a pierdut. Acum că a renunţat la programul de rezidenţiat, Izzie va vedea ce îi rezervă viitorul în afara spitalului.

Cel mai bun prieten, George a cunoscut ambele laturi ale dragostei. După ce visurile la o relaţie cu Meredith se năruie în urma unei aventuri de o noapte demoralizante cu aceasta, George a găsit dragostea în braţele cui se aştepta mai puţin – dificilul chirurg ortoped, doctoriţa Callie Torres. Callie recunoaşte şi adoră toate calităţile care îl fac pe George ceea ce este, iar George o place pentru că este genul de femeie care îl va susţine în permanenţă, pe el, dar şi relaţia lor.

Alex Karex poate că este chirurgul rezident pe care ceilalţi interni “adoră” să-l urască, însă înfumuratul şi deseori asprul Alex a fost tot timpul alături de colegii săi la nevoie.

Ambiţioasa internă Cristina Yang şi-a dorit un singur lucu toată viaţa: să devină un chirirg de succes. Cristina, căreia cândva i-au lipsit manierele, acum este loială prietenilor ei şi permite sentimentelor să “intervină” în munca sa. Una dintre cele mai mari provocări emoţionale ale sale va veni o dată cu numirea ei ca asistentă şi sprijin pentru prietenul ei, chirurgul cardiotoracic Preston Burke, care este foarte respectat printre colegii săi; Burke s-ar putea confrunta cu sfârşitul propriei cariere, o consecinţă a unui accident aproape fatal de la spital.

Şi mai este Meredith Grey. După ce tensiunea sexuală mereu prezentă dintre Meredith şi Derek Shepherd a culminat cu un moment de pasiune, cei doi trebuie să suporte consecinţele. Meredith tocmai începea să se îndrăgostească de atrăgătorul şi disponibilul veterinar, Finn. Şi mai este problema soţiei lui Derek; Addison, un chirurg neonatal al spitalului, Addison este o femeie care încearcă să lase indiscreţiile trecutului în urmă şi să-şi salveze căsnicia.

Internii, ca de obicei, sunt ghidaţi de “Nazista,” doctoriţa Miranda Bailey, care îi terorizează, dar îi şi protejează. Bailey este dură la exterior, dar faţă de rezidenţii ei, este dificil să nu-şi arate latura emoţională din când în când. Cel care supraveghează toată operaţiunea este Şeful, Dr. Richard Webber. Indiscreţiile sale din trecut cu mama lui Meredith, Ellis, au ieşit la lumină, iar acum acesta trebuie să înfrunte repercusiunile în viaţa de familie, dar şi în cea profesională.

Medicii din “ANATOMIA LUI GREY” aleg să-şi trăiască viaţa la maxim printre situaţiile de viaţă şi de moarte din viaţa lor de zi cu zi. Este o dramă plină de intensitatea pregătirii medicale condimentată cu vieţile amuzante, sexy şi departe de a fi perfecte ale stagiarilor care vor descoperi că nici medicina şi nici relaţiile nu pot fi definite în negru şi alb. Viaţa reală este numai în nuanţe de gri.

“ANATOMIA LUI GREY” îi distribuie pe Ellen Pompeo în rolul lui Meredith Grey, Patrick Dempsey în rolul lui Derek Shepherd, James Pickens, Jr. în rolul lui Richard Webber, T.R. Knight în rolul lui George O’Malley, Sandra Oh în rolul Cristinei Yang, Katherine Heigl în rolul lui Isobel “Izzie” Stevens, Chandra Wilson în rolul Mirandei Bailey, Isaiah Washington în rolul lui Preston Burke, Justin Chambers în rolul lui Alex Karev, Kate Walsh în rolul lui Addison Shepherd, Sara Ramirez în rolul lui Callie Torres şi Eric Dane în rolul lui Mark Sloan.

Shonda Rhimes (“Introducing Dorothy Dandridge”) este creator şi producător executiv. Betsy Beers (“Casanova”), Mark Gordon (“Saving Private Ryan”), Peter Horton (“thirtysomething”) şi Krista Vernoff (“Law & Order”) sunt producători executivi. “ANATOMIA LUI GREY” este o producţie Touchstone Television Production.

BIOGRAFIILE ACTORILOR

ELLEN POMPEO
Meredith Grey

Ellen Pompeo şi-a făcut debutul cu producţia lui Brad Silberling “Moonlight Mile,” cu Susan Surandon, Dustin Hoffman şi Jake Gyllenhaal. Aceasta a primit numeroase distincţii pentru portretizarea unei tinere femei realiste ce poartă în secret o povară care îi frânge inima.

Originară din Boston, Pompeo a fost cel mai recent văzută jucând alături de Luke Wilson, Vince Vaughn şi Will Ferrell în marele succes “Old School” şi, înainte de asta, în producţia lui Steven Spielberg “Catch Me If You Can,” alături de Leonardo DiCaprio.

Înainte de “Moonlight Mile,” Pompeo a apărut în câteva producţii independente printre care “In the Weeds” şi “Coming Soon,” şi urmează să fie văzută în “Glory Days.”

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Boston, MA
DATA NAŞTERII: Noiembrie 10

PATRICK DEMPSEY
Derek Shepherd

Patrick Dempsey continuă să aibă o carieră prolifică şi de succes. Acesta a apărut recent alături de Hilary Swank şi Angelica Huston în producţia HBO “Iron Jawed Angels,” un film despre mişcarea feministă din anii ‘20, interpretând rolul unui caricaturist politic, Ben Weisman, care a susţinut mişacarea.

Acesta a fost nominalizat la Emmy în 2001 pentru portretizarea lui Aaron Brooks, fratele instabil din punct de vedere psihologic al Selei Ward din serialul de succes, “Once and Again.” În “Will and Grace” acesta l-a portretizat pe Matthew, un comentator sportiv. Acesta a jucat alături de Ben Kingsley într-un film de televiziune bazat pe romanul lui Fyodor Dostoyevsky, Crime and Punishment.

Alte credite ale sale televizate includ “JFK: Reckless Youth,” “A Season in Purgatory,” “Blood Knot,” “The Right to Remain Silent,” “Shallow Grave,” “Blonde,” “20,000 Leagues Under the Sea,” şi Michael Caine, şi epopeea biblică “Jeremiah,” cu Oliver Reed.

Pe marele ecran Dempsey a jucat alături de Reese Witherspoon în comedia romantică, “Sweet Home Alabama,” şi alături de Kevin Kline în drama Universal, “The Emperor’s Club.” Printre meritele sale cinematografice se numără producţia Wes Craven “Scream 3,” cu Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette şi Parker Posey; “Can’t Buy Me Love,” “With Honors,” “Outbreak,” “Hugo Pool,” “Loverboy,” “Heaven Help Us,” “Mobsters” şi “In the Mood.”

Acesta a apărut prima dată pe scenă în rolul lui David în producţia the San Francisco “Torch Song Trilogy.” Alte credite teatrale ale sale includ “On Golden Pond” pentru Maine Acting Company, turneul naţional al “Brighton Beach Memoirs,” regizat de Gene Saks, şi “The Subject Was Roses” de la Teatrul Roundabout din New York. Recent, acesta a urcat pe scenă în rolul lui Algernon Moncrieff din piesa lui Pasadena Playhouse “The Importance of Being Earnest.”

Dempsey s-a născut şi a crescut în Lewiston, Maine. Acum locuieşte în Los Angeles alături de soţia şi fiica sa.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Lewiston, ME
DATA NAŞTERII: Ianuarie 13

SANDRA OH
Cristina Yang

Născută şi crescută în Ottawa, Canada, Sandra Oh a început lecţiile de balet la vârsta de patru ani şi a apărut în prima ei piesă la vârsta de zece ani. Ea a început să lucreze la vârsta de 16 ani în televiziune, teatru şi să apară în reclame.

După trei ani la Şcoala Naţională de Teatru din Canada, aceasta le-a depăşit pe celelalte 1000 de candidate şi a obţinut rolul principal în telefilmul CBC “The Diary of Evelyn Lau,” bazat pe adevărata poveste a poetei torturate care a fugit de acasă şi a ajuns dependentă de droguri şi prostituată în Vancouver. Performanţa sa i-a adus o nominalizare la Gemini pentru Cea Mai Bună Actriţă şi o nominalizare la Cannes FIPA d’Or pentru Cea Mai Bună Actriţă.

Oh a câştigat primul Genie (Oscarul din Canada) pentru rolul principal din “Double Happiness,” o poveste incitantă despre o tânără femeie chinezo-canadiană. Aceasta s-a mutat la Los Angeles în 1996 pentru a interpreta rolul Ritei Wu, asistenta atrăgătoare şi inteligentă din serialul de comedie HBO, “Arli$$,” pentru care a câştigat un Premiu Cable Ace pentru Cea Mai Bună Actriţă dintr-o Comedie. Creditele sale televizate includ producţia HBO “Six Feet Under,” şi Showtime “Further Tales of the City” şi un rol secundar în “Judging Amy.”

Creditele sale cinematografice includ “Under the Tuscan Sun,” cu Diane Lane, şi “Rick,” cu Bill Pullman şi Agnes Buckner. Printre meritele sale se numără şi “Bean,” “Guinevere,” “The Red Violin,” “Waking the Dead,” “The Princess Diaries” şi “Pay or Play.” Aceasta a mai apărut în producţia lui Michael Radford’ “Dancing at the Blue Iguana,” şi filmul independent “Long Life, Happiness and Prosperity.” Performanţa sa din “Last Night,” un film canadian despre sfârşitul lumii, a dus la câştigarea unui al doilea Premiu Genie pentru Cea Mai Bună Actriţă în 1999.

Continuând să apară şi pe scenă, Oh a jucat în premira piesei lui Jessica Hagedorn “Dogeaters” de la La Jolla Playhouse şi în piesa Dianei Son “Stop Kiss” de la Teatrul Joseph Papp’s Public din New York, un rol pentru care a câştigat un Premiu Theatre World. Aceasta a fost văzută recent în “Vagina Monologues” din New York.

Oh va apărea în “Sideways” regizat de Alexander Payne, şi în filmele independente “Cake,” “Wilby Wonderful” şi “3 Needles.” Aceasta locuieşte în Los Angeles.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Ottawa, Canada
DATA NAŞTERII: Iulie 20

ISAIAH WASHINGTON
Preston Burke

Originar din Houston, Texas, Isaiah Washington a petrecut patru ani în Forţele Aeriene înainte de a studia drama la Universitatea Howard din Washington DC. În timp ce se afla la Howard, el a obţinut un rol în piesa “Spell #7” şi apoi s-a mutat la New York pentru a-şi continua cariera. Apoi acesta a apărut pe scenă într-o serie de producţii, incluzând piesa lui August Wilson “Fences” şi piesa lui Thornton Wilder “Skin of Our Teeth.” Cu o pasiune pentru teatru, Washington a devenit unul dintre membrii fondatori ai City Kids Repertory, un grup teatral ce vizitează liceele şi centrele comunitare din întreg New York-ul.

Washington a apărut în numeroase drame şi comedii romantice. El a apărut în patru filme celebre ale lui Spike Lee: “Crooklyn,” “Clockers,” “Girl 6,” şi “Get on the Bus.” Alte credite teatrale ale sale includ “Exit Wounds,” “Romeo Must Die,” “True Crime,” “Bulworth,” “Out of Sight,” “Love Jones,” “Dead Presidents,” “Stonewall,” “Strictly Business” şi renumitul “Dancing in September” – o performanţă ce i-a adus o nominalizare la Premiile NAACP Image pentru Actor Excepţional.

Cel mai recent, Washington a fost văzut în “Ghost Ship,” “Welcome to Collinwood” şi “Hollywood Homicide.” El urmează să apară în “Moguls” şi “Dead Birds.”

La televiziune, acesta a interpretat în câteva seriale printre care “NYPD Blue,” “Law & Order,” “Homicide: Life on the Street,” “Ally McBeal,” “New York Undercover,” “Living Single,” “Soul Food” şi “Touched by an Angel.”

Washington locuieşte la Los Angeles alături de soţia sa şi cei doi fii ai lor.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Houston, TX
DATA NAŞTERII: August 3

KATHERINE HEIGL
Isobel “Izzie” Stevens

Născută în Washington, DC, dar crescută în New Canaan, Connecticut, Katherine Heigl şi-a început cariera la vârsta de nouă ani ca şi model. Nu a trecut mult timp până când aceasta a început să apară în reclame , ceea ce a dus mai departe la audiţiile pentru roluri în filme. La vârsta de 12 ani, aceasta a debutat în filmul “That Night,” cu Juliette Lewis şi C. Thomas Howell.

În 1993 Heigl a apărut în celebra dramă a lui Steven Soderbergh, “King of the Hill.” Anul următor a obţinut primul ei rol de adolescentă rebelă, jucând alături de Gerard Depardieu în producţia Touchstone Pictures “My Father the Hero.” Aceasta a intrat în lumea filmelor de acţiune când a apărut alături de Steven Segal în “Under Siege 2: Dark Territory” din 1995.

După ce absolveşte liceul în 1997, Heigl şi mama ei s-au mutat în Malibu, California, care a ajutt-o să-şi continue cariera înfloritoare de actriţă. Ea a portretizat-o pe Rita Hayworth în filmul, “Stand-ins,” pe Prinţesa Ilene în producţia europeană “Prince Valiant,” a apărut în comedia “Wish Upon a Star,” şi a jucat alături de Peter Fonda într-o nouă versiune din“The Tempest.” De asemenea, ea a apărut în două filme horror, “Bug Buster” şi “The Bride of Chucky,” cu Jennifer Tilly.

În 1999 Heigl a aobţinut un rol în serialul SF, “Roswell.” Trei ani de zile cât a lucrat la acel serial, ea a continuat să lucreze în paralel la alte producţii, printre care “100 Girls” şi “Valentine,” un film horror cu David Boreanaz şi Denise Richards.

Alte credite ale sale includ “Romy and Michele: Behind the Velvet Rope,“ “Vegas Dick,” filmul MTV “Wuthering Heights,” “Love Comes Softly” al Hallmark, “Evil Never Dies” pentru TBS, şi “Love’s Enduring Promise.” Aceasta va apărea alături de Johnny Knoxville în comedia fraţilor Farrelly, “The Ringer.”

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: New Canaan, CT
DATA NAŞTERII: Noiembrie 24

JUSTIN CHAMBERS
Dr. Alex Karev

Justin Chambers s-a născut şi a crescut în Springfield, Ohio. Descoperit într-un metrou din Paris, el şi-a început cariera ca şi model profesionist lucrând de-a lungul Europei, Japoniei şi Statelor Unite deţinând contracte cu Calvin Klein şi Armani, printre altele.

Fiind interesat de actorie, Chambers s-a mutat la New York şi a studiat timp de patru ani la H.B. Studios şi la Ron Stetson Studios. Astfel el a obţinut roluri în câteva producţii, printre care "Another World," "New York Undercover," "Rose Hill" cu Jennifer Garner şi "Four Corners" cu Ann-Margret.

Descris ca fiind "jumătate James Dean, jumătate Marlon Brando" (Harper’s Bazaar, 1998), Chambers a cunoscut succesul când a fost distribuit în, "Liberty Heights," regizat de Barry Levinson. Ulterior, acesta a obţinut rolul lui D’Artagnan în producţia Universal, "The Musketeer." În plus, Chambers a jucat alături de Jennifer Lopez în comedia romantică, "The Wedding Planner," şi de Uma Thurman în succesul HBO "Hysterical Blindness." Acesta urmează să fie văzut în "Southern Belles," alături de Ana Faris şi de Fred Weller, şi "In Control of All Things," alături de Robin Tunney şi de Rory Culkin.

Chambers locuieşte în prezent în NY alături de soţia şi cei cinci copii ai săi.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Springfield, OH
DATA NAŞTERII: Iulie 11

T.R. KNIGHT
George O’Malley

T.R. Knight s-a născut şi a crescut în Minneapolis, Minnesota, şi şi-a petrecut ultimii doi ani acolo făcând parte din grupul de actorie de la Teatrul Guthrie. De atunci, el s-a întors de două ori la Guthrie pentru a-l interpreta pe Richard Miller în piesa lui Eugene O’Neill, “Ah, Wilderness!,” şi rolul principal din producţia Peter Shaffer, “Amadeus.”

De când s-a mutat în New York, acesta a interpretat pe Broadway rolul lui Tim Allgood din piesa lui Michael Frayn, “Noises Off,” alături de Patti LuPone, Peter Gallagher şi Richard Easton, şi rolul lui Damis în “Tartuffe,” cu Brian Bedford. Creditele sale Off-Broadway includ rolul lui Joe din producţia lui Conor McPherson, “This Lime Tree Bower” şi rolul lui Brendan Hilliard din producţia Anto Howard “Scattergood,” pentru care a fost nominalizat la Premiile Drama Desk.

Pe micile ecrane, Knight a apărut alături de Nathan Lane şi Laurie Metcalf în “Charlie Lawrence” pentru CBS, iar, cel mai recent, acesta a apărut în “CSI: Crime Scene Investigation” şi “Law & Order: Criminal Intent.”

În prezent, acesta locuieşte la New York.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Minneapolis, MN
DATA NAŞTERII: Martie 26

CHANDRA WILSON
Miranda Bailey

După recenta premieră de pe Brodway a “Caroline, or Change,” The New York Times a numit-o pe Chandra Wilson drept una dintre cele mai mari actriţe ce trebuie urmărite, pentru rolul ei din piesa regizată de George C. Wolfe.

Originara din Houston,Texas a început să apară în muzicaluri de la vârsta de cinci ani, cu Theatre Under the Stars (TUTS), unde a apărut în mai bine de zece dintre producţiile lor muzicale majore. Aceasta a studiat la Liceul de Arte din Houston, iar mai târziu a obţinut diploma în Dramă de la Şcoala de Arte Tisch din NYU. Apoi s-a pregătit timp de patru ani la Institutul Teatral Lee Strasberg.

Wilson a apărut în serialul “Bob Patterson.” Creditele sale televizate includ roluri în “The Sopranos,” “Law & Order,” “Law & Order: Special Victims Unit,” “Sex and the City,” “Third Watch,” “100 Centre Street” “Cosby” şi “The Cosby Show.” Aceasta a avut roluri secundare în “One Life to Live” şi “Queens Supreme,” şi un rol principal în producţia CBS Schoolbreak Special, “Sexual Considerations.” Ea a mai apărut şi în numeroase reclame naţionale pentru Blockbuster Video, Burger King, Scope şi United Negro College Fund, precum şi în numeroase reclame radio.

Pe marele ecran Wilson a apărut în “Lone Star,” regizat de John Sayles şi “Philadelphia,” regizat de Jonathan Demme.

Cel mai mare succes al ei de pe scena din New York a fost portretizarea Bonnei Willis în producţia “The Good Times are Killing Me,” atât la Teatrul Second Stage cât şi la Teatrul Minetta Lane, pentru care a câştigat un premiu Theatre World. Printre meritele sale teatrale se numără şi “The Miracle Worker” de la Teatrul Charlotte Repertory, “Paper Moon: the Musical” de la Papermill Playhouse, “The Family of Mann” de Theresa Rebeck de la Teatrul Second Stage, “Believing,” pentru Young Playwright’s Festival de la Playwrights Horizons, “Little Shop of Horrors” de la Falmouth Playhouse, şi piesa de pe Broadway , “On the Town,” regizată de George C. Wolfe.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Houston, TX
DATA NAŞTERII: August 27

JAMES PICKENS, JR.
Richard Webber

James Pickens Jr., este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale impresionante din numeroase seriale de televiziune, printre care “The X-Files,” “NYPD Blue,” “Philly,” “The Practice” şi “Six Feet Under.” Cel mai recent, acesta a apărut alături de Rob Lowe în drama “The Lyon’s Den.”

Născut în Cleveland, Ohio, Pickens a debutat în comunitatea teatrală din New York. El a interpretat rolul lui Walter Lee în producţia “A Raisin in the Sun” de la Teatrul Roundabout. Acesta a participat la co-producţia faimoasei “Balm and Gilead” de la Circle Rep/Steppenwolf Theatre Company. În 1981, el a apărut într-o producţie istorică “A Soldier’s Play” alături de Denzel Washington şi de Samuel L. Jackson.

În 1990 Pickens s-a mutat pe Coasta de Vest. Prima sa apariţie televizată a fost în “Roseanne,” Apoi, acesta a obţinut un rol secundar în “Beverly Hills, 90210.” După, au urmat zeci de roluri, printre care şi rolul din filmul TNT, “A Slight Case of Murder,” cu Adam Arkin şi James Cromwell, un scenariu de William. H. Macy.

Pe marele ecran, Pickens a apărut în unele dintre cele mai bune filme ale industriei. Creditele sale cinematografice includ producţia lui Steven Soderbergh “Traffic,” “Nixon” a lui Oliver Stone şi “Bulworth” a lui Warren Beatty. Acesta a obţinut roluri în patru filme semnate Barry Levinson — “Liberty Heights,” “Sphere,” “Sleepers” şi “Jimmy Hollywood.”

El l-a portretizat pe apărătorul drepturilor civile Medgar Evans în celebrul film regizat de Rob Reiner, “Ghosts of Mississippi.” De asemenea, acesta a interpretat rolul fostului soţ al Angelei Bassett, Walter, în “How Stella Got Her Groove Back.” Alte credite ale sale includ filmul regizat de Fraţii Hughes, “Dead Presidents,” şi “Gridlock’d,” care a fost regizat de Vondie Curtis-Hall, cu Tupac Shakur.

În timpul său liber Pickens practică echitaţia şi rodeo. Acesta este membru al United States Team Roping Championship şi concurează la evenimentele de rodeo din întreaga ţară. El deţine un Quarterhorse American pe nume Smokey. Pickens şi soţia sa, Gina, locuiesc în San Fernando Valley. Cei doi au un fiu şi o fiică.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII: Cleveland, OH
DATA NAŞTERII: Octombrie 26

KATE WALSH
Addison Shepherd

Născută în San Jose, California şi crescută atât acolo, cât şi în Tucson, Arizona, Kate Walsh şi-a început cariera la Chicago, studiind la renumitul Piven Theatre Workshop. Ulterior, aceasta a apărut în producţii de succes precum "Born Guilty," "Moon Under Miami" şi "Troilus and Cressida" la Repertoriul Shakespeare.

În Chicago, Walsh a fost distribuită în primele ei două filme independente, "Normal Life," regizat de John McNaughton, şi "Henry, Portrait of a Serial Killer II."

Cariera actriţei a prosperat o dată cu mutarea ei la New York pentru antrenament de improvizaţie şi comedie. Aceasta a obţinut roluri în "The Mike O’Malley Show" (ABC), "Mind of a Married Man" (HBO) şi "The Drew Carey Show" (ABC).

Walsh a apărut recent alături de Will Ferrell şi Robert Duvall în producţia "Kicking and Screaming." Alte credite ale sale includ "Under the Tuscan Sun," "After the Sunset," "Inside Out" şi "The Family Man." Walsh locuieşte la Los Angeles.

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII San Jose, California
DATA NAŞTERII Octombrie 13

SARA RAMIREZ
Callie Torres

Câştigătoarea de premiu Tony, Sara Ramirez se alătură distribuţiei celebrului serial ABC, “ANATOMIA LUI GREY,” în rolul chirurgului ortoped Callie Torres.

Înainte de “ANATOMIA LUI GREY,” Ramirez a fost văzută în renumita producţie de pe Broadway, “Monty Python’s Spamolot,” în rolul Doamnei de pe Lac, ce i-a adus un premiu Tony şi un premiu Outer Critics pentru cea mai bună interpretare a unei actriţe dintr-un muzical.

Binecuvântată cu o voce senzaţională, Ramirez a absolvit Şcoala de Dramă Julliard. La scurt timp după absolvire, aceasta a debutat pe Broaday cu rolul lui Wahzinak din producţia lui Paul Simon “The Capeman.” Apoi a urmat un rol în producţia Gershwins, “Fascinating Rhythm,” pentru care a fost nominalizată la Premiile Outer Critics Circle. În 2001 ea a apărut pe Broaday în piesa “A Class Act,” o biografie muzicală inspirată din viaţa lui Ed Kleban, în rolul Feliciei. Off Broadway, aceasta a apărut în “The Vagina Monologues” alături de Tovah Feldshuh şi Suzanne Bertish.

Printre apariţiile televizate se numără “NYPD Blue,” “Law & Order: SUV,” “Third Watch”şi “Spin City,” plus câteva piloturi nedifuzate.

Concertele lui Ramirez includ “Martinis” de la Martin, “Sara Ramirez cu Hollis Resnik de la Ravinia,” “Bravo Bernstein” de la Teatrul Hudson, şi “The Barrington Stage Company Gala,” unde a cântat “Wanting Her More” din “The Game.”

INFORMAŢII PERSONALE
LOCUL NAŞTERII Mazatlán, Mexico
DATA NAŞTERII August 31

ERIC DANE
Mark Sloan

Actorul Eric Dane (“X-Men: The Last Stand”, “Gideon’s Crossing”) se alătură distribuţiei serialului de succes ABC, “ANATOMIA LUI GREY.” Dane, care a apărut prima dată în serial în sezonul trecut, episodul, “Yesterday,” se întoarce cu rolul chirurgului plastician Mark Sloan.

Cel mai recent, Dane a fost văzut în blockbusterul “X-Men: The Last Stand.” Munca sa din televiziune include un rol secundar în “Charmed,” “Vegas,” filmul de televiziune “Helter Skelter” şi un rol principal în “Gideon’s Crossing.” Pe viitor, Eric va putea fi văzut în producţia Project Greenlight Film, “Feast.”

BIOGRAFIILE PRODUCĂTORILOR

SHONDA RHIMES, creator şi producător executiv

Shonda Rhimes a scris scenariul “Introducing Dorothy Dandridge,” produs de HBO, nominalizat la numeroase premii, ce i-a adus lui Halle Berry un Golden Globe şi un Emmy pentru portretizarea lui Dandridge. Scenariul original al lui Rhimes, “Crossroads,” a fost produs şi lansat în 2002 de Paramount, având-o în distribuţie pe Britney Spears. Aceasta a mai scris producţia Disney ce urmează să fie lansată, “Princess Diaries 2: A Royal Engagement.”

Rhimes şi-a făcut debutul ca regizor cu scenariul ei original, “When Willows Touch,” povestea barbară a unei familii destrămată de descoperirea unui cadavru în lanul ei de porumb. Will Smith şi Jada Pinkett Smith sunt producători executivi. Printre proiectele ei viitoare se numără producţiile Disney “His & Hers” şi “Daddy’s Girl,” pentru care Rhimes scrie în prezent scenarii.

Rhimes a fost regizor cercetător al documentarului Tollin-Robbins/Mundy Lane, “Hank Aaron: Chasing the Dream,” ce a fost nominalizat la Premiile Emmy şi Academy, şi a câştigat un Premiu Peabody şi un Premiu NAACP Image.
Aceasta deţine o diplomă în Literatură Engleză şi Scriere Creativă de la Colegiul Dartmouth. Ca şi regizor al Black Underground Theatre and Arts Association, munca sa i-a adus numeroase premii pentru excelenţă. Ea şi-a obţinut diploma în Arte Fine de la Şcoala USC de Cinematografie-Televiziune, de unde a primit prestigiosul Gary Rosenberg Writing Fellowship.

BETSY BEERS, producător executiv

Betsy Beers este preşedintele Companiei Mark Gordon Company, unde se ocupă de coordonarea proiectelor lor de film şi televiziune. Aceasta este unul din producătorii filmului “Casanova,” cu Heath Ledger şi regizat de Lasse Hallstrom, ce urmează să pară în toamnă pentru Compania Walt Disney.

Anterior, Beers a fost preşedinte al companiei regizorului Mike Newell Dogstar Films, unde a produs filmele “200 Cigarettes” şi “Best Laid Plans,” şi a creat producţii precum “High Fidelity” şi “Pushing Tin.” De asemenea, aceasta a fost producător executiv al filmelor “Safe Passage” şi “Witchhunt” alături de producătorul Gale Ann Hurd.

MARK GORDON, producător executiv

Mark Gordon a produs, finanţat şi distrubuit peste 40 de filme şi programe TV, ce i-au adus peste două miliarde de dolari.

Cel mai recent Gordon a produs “The Day After Tomorrow,” cu Jake Gyllenhaal şi Dennis Quaid şi regizat de Roland Emmerich. Producţiile sale curente includ “Hostage,” cu Bruce Willis şi regizat de Florent Siri; “Winter Passing,” cu Will Ferrell şi Ed Harris; “Casanova,” cu Heath Ledger şi va fi regizat de Lasse Hallstrom; “Prime,” cu Meryl Streep şi Sandra Bullock şi scris şi regizat de Ben Younger; şi serialul NBC “LAX,” cu Heather Locklear şi Blair Underwood.

Ca şi producător, printre filmele din trecut ale lui Gordon se numără “The Patriot,” regizat de Roland Emmerich, cu Mel Gibson; “Saving Private Ryan,” regizat de Steven Spielberg, cu Tom Hanks; şi “Speed,” regizat de Jan de Bont, cu Keanu Reeves în rolul care i-a adus succesul internaţional. Gordon, de asemenea, a produs numeroase filme pentru televiziune, incluzând producţia HBO “And Starring Pancho Villa as Himself,” cu Antonio Banderas şi regizat de Bruce Beresford.

PETER HORTON, producător executiv

Peter Horton s-a făcut recunoscut ca scenarist, regizor, actor şi producător o dată cu rolul său senzaţional din serialul ABC “Thirtysomething.” Ultimul său proiect este “ANATOMIA LUI GREY.” Acesta a regizat pilotul pentru care a fost nominalizat la Premiile Emmy şi DGA, iar acum este producător executiv al serialului.

Horton şi-a făcut debutul în regie cu producţia Universal Pictures “The Cure,” o poveste emoţionantă despre doi băieţi, dintre care unul are SIDA, care încearcă să găsească un “leac.” Acesta a fost distins pentru regizarea a trei piloturi dintre care toate au fost menite să devină seriale — “Class of ‘96,” “Birdland” şi “ANATOMIA LUI GREY” — Horton a regizat şi telefilmul “Extreme Close-up” şi episoade din “The Wonder Years,” “Gun,” “Once and Again,” “The Shield” şi “Line of Fire.”

În prezent, el lucrează la numeroase proiecte în cadrul companiei sale Pico Creek Productions, printre care “Infidelity” – un serial pe care l-a scris şi îl va regiza şi produce alături de Mark Gordon — Horton a vândut recent un pilot lui CW, pe care îl va produce cu Touchstone. Următorul său proiect va fi un alt pilot alături de creatoarea lui Grey, Shonda Rhimes, pe care îl va produce şi regiza în această toamnă.

De asemenea, Horton a scris şi pentru presă, printre care recentul său articol pentru The Los Angeles Times Magazine despre “moartea” maşinii electrice a GM, EV1. Cu acelaşi subiect va apărea şi în producţia “Who Killed the Electric Car?” Pasiunea sa pentru mediu i-a adus un post în comisia executivă a National Resources Defense Council şi în comisia de directori a Environmental Alliance.

KRISTA VERNOFF, producător executiv

Înainte de munca ei de scenarist şi producător executiv al “ANATOMIA LUI GREY,” Krista Vernoff a scris şi produs diferite filme printre care “Charmed” pentru WB, “Wonderfalls” pentru FOX şi “Time of your Life,” şi “Law & Order” pentru NBC.

În 2005 piesa lui Vernoff, “Me, My Guitar and Don Henley,” a fost nominalizată la Premiile Los Angeles Ovation pentru cea mai bună premieră internaţională a unei piese. Mai târziu, aceasta a adaptat-o ca pilot pentru ABC, intitulând-o “Introducing Lennie Rose.”

Vernoff deţine o diplomă în Arte Fine de la Universitatea din Boston.

SYNOPSES

Episodul F037 – "I Am a Tree"

CRISTINA ÎI ÎNTÂLNEŞTE PE PĂRINŢII LUI BURKE PENTRU PRIMA DATĂ, INTERNII ÎNCERC SĂ O CONVINGĂ PE BAILEY SĂ O REINTRODUCĂ PE IZZIE ÎN PROGRAM, IAR ADDISON IA O PAUZĂ SCURTĂ DE LA ÎNDATORIRILE SALE DE LA SPITAL

Actorii legendari Diahann Carroll şi Richard Roundtree interpretează rolul lui Jane şi al lui Donald Burke, părinţii lui Preston Burke

Chris O’Donnell – în rolul doctorului Finn Dandridge

Cristina îi întâlneşte pe părinţii lui Burke – şi în cele mai neobişnuite circumstanţe – internii fac campanie pentru revenirea lui Izzie în programul de rezidenţiat chirurgical, Addison ia o pauză de la îndatoririle de la spital, iar o pacientă operată îşi trăieşte, ceea ce ar putea fi ultima ei zi, la maxim.

Scris de Krista Vernoff
Regizat de Jeff Melman

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Chris O’Donnell – Dr. Finn Dandridge
Diahann Carroll – Jane Burke
Richard Roundtree – Donald Burke
Roxanne Hart – Dana Seabury
Peter Page – Benjamin O’Leary
Steven W. Bailey – Joe
Elizabeth Sampson – Ruth O’Leary
Javier Grajeda – Jeffrey Hernandez

Episodul F038 – "Time Has Come Today"

IZZIE ÎNCĂ SUFERĂ DIN CAUZA PIERDERII LOGODNICULUI EI ŞI DECIZIEI DE A RENUNŢA LA PROGRAMUL DE REZIDENŢIAT, SE CONFRUNTĂ CU CONSECINŢELE DECIZIILOR DIN NOAPTEA BALULUI, IAR ŞEFUL ARE O DISPUTĂ CU SOŢIA SA

Sara Ramirez ("Dr. Callie Torres") se alătură distribuţiei

Chris O’Donnell ("Dr. Finn Dandridge"), nominalizata la Emmy Kate Burton ("Ellis Grey") şi Loretta Devine ("Adele Webber") Invitată

Doctorii de la spitalul Grace o ajută pe Izzie să facă faţă pierderii logodnicului ei şi deciziei de a renunţa la rezidenţiat. Meredith trebuie să ia unele decizii de viitor după legătura ei de la spital cu Derek. Şeful are o dispută cu soţia sa, Adele, după ce şi-a petrecut noaptea la birou, iar George apelează la sfaturi în ceea ce priveşte relaţia sa.

Scris de Shonda Rhimes
Regizat de Daniel Minahan

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Chris O’Donnell – Dr. Finn Dandridge
Kate Burton – Ellis Grey
Loretta Devine – Adele
Steven W. Bailey – Joe
Jessica Tuck –mama lui Shannon
Sarah Utterback – Olivia
Joanie Fox – mama Sarei
Mis Qesley – mama lui Karen
Pepper Sweeney –tatăl Lisei
Robin Pearson Rose – Patricia

Episodul F039 – "Sometimes a Fantasy"

CRISTINA ÎNCEARCĂ SĂ-L AJUTE PE PRESTON CU RANA SA, IZZIE DOREŞTE SĂ SE ÎNTOARCĂ LA SPITAL, IAR GEORGE ŞI CALLIE FAC URMĂTORUL PAS ÎN RELAŢIA LOR

Chris O’Donnell şi Abigail Breslin ("Little Miss Sunshine") Invitaţi

Cristina încearcă să-l ajute pe Preston cu rana de la mână, Izzie îşi doreşte să se reîntoarcă la spital, pentru prima dată după ce a renunţat la program, Alex tratează un pacient cu grave probleme de sănătate, iar relaţia lui George cu Callie avansează.

Scris de Debora Cahn
Regizat de Adam Arkin

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F040 – "What I Am"

ADDISON ÎŞI PUNE LA ÎNDOIALĂ ABILITĂŢILE SALE DE MEDIC, IZZIE ARE PARTE DE SURPRIZA VIEŢII EI, IAR UNUL DINTRE REZIDENŢI SE CONFRUNTĂ CU PROPRIA URGENŢĂ MEDICALĂ

Chris O’Donnell şi Fred Ward ("The Right Stuff") Invitaţi

Addison îşi pune la îndoială abilităţile de medic, Cristina continuă să-l susţină pe Burke, unul dintre interni se confruntă cu propria urgenţă medicală, iar Izzie are parte de surpriza vieţii ei.

Scris de Allan Heinberg
Regizat de Dan Lerner

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F041 – "Oh, The Guilt"

BAILEY TRATEAZĂ O TÂNĂRĂ MAMĂ CE SE LUPTĂ CU CANCERUL DE SÂN, DEREK AFLĂ MAI MULTE DESPRE RELAŢIA LUI MARK CU ADDISON, IAR INTERNII SUSŢIN COMPETENŢA UNUI REZIDENT LA O ŞEDINŢĂ A PERSONALULUI DIN SPITAL

Justina Machado ("Six Feet Under") Invitată

Bailey tratează o tânără mamă ce se luptă cu cancerul de sân, Derek află mai multe despre relaţia lui Mark cu Addison, internii susţin competenţa unuia dintre rezidenţi la una din şedinţele personalului de la spital, iar Meredith şi Addison tratează un cuplu ce se află într-o situaţie neplăcută.

Scris de Zoanne Clack, Tony Phelan, Joan Rater
Regizat de Jeff Melman

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F042 – "Let the Angels Commit"

CRISTINA PERFORMEAZĂ O INTERVENŢIE CHIRURGICALĂ RARĂ, SPRE INVIDIA COLEGILOR SĂI, ALEX SE GÂNDEŞTE LA VIITORUL SĂU, IAR DEREK PRIMEŞTE O VIZITĂSURPRIZĂ DIN PARTEA SURORII LUI

Embeth Davidtz ("Junebug," "Bridget Jones’ Diary") Invitat

Cristina performează o intervenţie chirurgicală rară, spre invidia colegilor ei, Alex se gândeşte la viitorul său, George şi Addison tratează o femeie însărcinată, iar Derek primeşte o vizită surpriză din partea surorii saler.

Scris de Stacy McKee
Regizat de Jessica Yu

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F043 – "Where the Boys Are"

BĂRBAŢII DE LA SPITALUL GRACE MERG ÎN EXCURSIE, ADDISON ŞI CALLIE TREBUIE SĂ FACĂ ECHIPĂ PENTRU A TRATA UN PACIENT, IAR MEREDITH ÎL ASISTĂ PE SLOAN LA O PROCEDURĂ CUM NU A MAI VĂZUT PÂNĂ ACUM, ÎN "ANATOMIA LUI GREY"

Steven W. Bailey interpretează rolul lui Joe Barmanul

Bărbaţii de la spitalul Grace merg în excursie împreună, Addison şi Callie tratează împreună un pacient, Meredith îl asistă pe Sloan la o procedură cum nu a mai văzut până acum şi, suspicioasă pe acţiunile ei recente de la spital, Bailey o confruntă pe Cristina.

Scris de Mark Wilding
Regizat de Dan Minahan

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Steven W. Bailey – Joe

Episodul F044 – “Staring at the Sun”

FAMILIA O’MALLEY ÎI FACE O VIZITĂ LA SPITAL LUI GEORGE, RICHARD SE STRĂDUIEŞTE SĂ SE ÎMPACE CU SOŢIA SA, IAR ADDISON ŞI DEREK ÎNCEARCĂ SĂ AIBĂ O RELAŢIE PROFESIONALĂ NORMALĂ

Nominalizata la Emmy Kate Burton şiGeorge Dzundza îşi reiau rolurile lui Ellis Grey şi, respective, Harold O’Malley

Familia O’Malley Îl vizitează pe George la spital, Meredith este determinată să privească viaţa într-o notă mai optimistă, Derek şi Addison încearcă să co-existe la spital, iar Richard îşi doreşte să se împace cu soţia sa, Adele.

Scris de Gabrielle Stanton şi Harry Werksman

Regizat de Jeff Melman

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F045 – “From a Whisper to a Scream”

UN ACCIDENT TRAUMATIZANT UMPLE SECŢIA DE URGENŢE ŞI PROVOACĂ ÎNTREG PERSONALUL MEDICAL

Un accident grav umple Secţia de Urgenţe, Cristina are o criză de conştiinţă în ceea ce priveşte relaţia ei profesională cu Burke, iar Izzie se auto-depăşeşte.

Scris de Kip Koenig
Regizat de Julie Ann Robinson

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
George Dzundza – Harold O’Malley
Brooke Smith – Erica Hahn
Debra Monk – Louise
Lois Smith -Dot
Emy Coligado – Janelle
Kate Anthony – Nurse Kate
Linda Klein -Asistenta Linda

Episodul F046 – “Don’t Stand So Close to Me”

MARK ŞI DEREK TREBUIE SĂ LUCREZE ÎMPREUNĂ CÂND DOI FRAŢI AU NEVOIE DE ÎNGRIJIRI MEDICALE

Evenimentele recente perturbă relaţia Cristinei cu Burke, sora vitregă a lui Meredith, Molly, este admisă la spital, iar Mark şi Derek TREBUIE SĂ LUCREZE ÎMPREUNĂ CÂND DOI FRAŢI AU NEVOIE DE ÎNGRIJIRI MEDICALE.

Scris de Carolina Paiz
Regizat de Seith Mann

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
George Dzundza – Dl. O’Malley
Brooke Smith – Erica Hahn
Debra Monk – D-na O’Malley
Jennifer Aspen – Elena
Greg Pitts – Jerry O’Malley
Tim Griffin- Ronny O’Malley
Mandy Siegfried – Molly
Jason Sklar- Jake Weitzman
Randy Sklar- Pete Weitzman
Mare Winningham – Susan Grey
Kate Burton – Ellis Grey
Jack Axelrod – bărbatul în vârstă
Linda Klein – Asistenta Linda

Episodul F047 – “Six Days” Pt. 1

TATĂL LUI GEORGE SUFERĂ O INTERVENŢIE CHIRURGICALĂ DIN CAUZA CANCERULUI, IAR BUNICUL LUI MEREDITH ÎŞI VIZITEAZĂ NEPOATA LA SPITAL

George Dzundza (Harold O’Malley) şi Jeff Perry (Thatcher Grey) Invitaţi

După o relaţie reuşită la inimă, tatăl lui George suferă o altă intervenţie chirurgicală din cauza cancerului, Thatcher Grey îşi vizitează nepoata la spital, iar Meredith află că Derek are probleme cu somnul.

Scris de Krista Vernoff
Regizat de Greg Yaitanes

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
George Dzundza – Dl. Harold O’Malley
Jeff Perry – Thatcher Grey
Debra Monk – D-na Louise O’Malley
Greg Pitts – Jerry O’Malley
Tim Griffin- Ronny O’Malley
Mae Whitman – Heather Douglas
Judith Hoag – Rhada Douglas
Steven W. Bailey – Joe
Sarah Utterback – Asistenta Olivia
Moe Irvin – Asistentul Tyler
Rhomeyn Johnson- managerul
Jake Mailey – Unchiul Jim
Michael James Thompson -Vărul Joe

Episodul F048 – "Great Expectations"

BAILEY PROPUNE CREAREA UNEI CLINICI GRATUITE, IAR UN MEDIC DE LA SPITALUL GRACE PRIMEŞTE O ALTFEL DE PROPUNERE

În timp ce veştile despre plecarea Şefului circulă în tot spitalul, Bailey propune deschiderea unei clinici private, iar un doctor de la spitalul Grace primeşte o altfel de propunere.

Scris de Eric Buchman
Regizat de Michael Grossman

DISTRIBUŢIA
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

INVITAŢI
Loretta Devine – Adele
Rachel Boston – Rachel
Jessica Stroup – Jilly Miller
Joe Holt – Steve
Michael P. Byrne -Dl. Miller
Kathleen Mary Carthy – D-na Miller

Episodul F049 – “Wishin’ and Hopin’”

COMPETIŢIA PENTRU POSTUL DE ŞEF ÎNCEPE DUPĂ CE RICHARD ÎŞI ANUNŢĂ RETRAGERE

Cursa pentru postul de Şef a început, un pacient operat pune în pericol vieţile celor din jur, iar mama lui Meredith, Ellis, suferindă de Alzheimer, experimentează o schimbare în condiţia ei medicală.

Scris de Tony Phelan and Joan Rater
Regizat de Julie Ann Robinson

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Kate Burton – Ellis Grey

Episodul F050 – “Six Days” Pt. 2

TATĂL LUI GEORGE SUFERĂ O INTERVENŢIE CHIRURGICALĂ DIN CAUZA CANCERULUI, IAR BUNICUL LUI MEREDITH ÎŞI VIZITEAZĂ NEPOATA LA SPITAL

George Dzundza (Harold O’Malley) şi Jeff Perry (Thatcher Grey) Invitaţi

După o relaţie reuşită la inimă, tatăl lui George suferă o altă intervenţie chirurgicală din cauza cancerului, Thatcher Grey îşi vizitează nepoata la spital, iar Meredith află că Derek are probleme cu somnul.

Scris de Krista Vernoff
Regizat de Greg Yaitanes

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
George Dzundza – Dl. Harold O’Malley
Jeff Perry – Thatcher Grey
Debra Monk – D-na Louise O’Malley
Greg Pitts – Jerry O’Malley
Tim Griffin- Ronny O’Malley
Mae Whitman – Heather Douglas
Judith Hoag – Rhada Douglas
Steven W. Bailey – Joe
Sarah Utterback – Asistenta Olivia
Moe Irvin – Asistentul Tyler
Rhomeyn Johnson- managerul
Jake Mailey – Unchiul Jim
Michael James Thompson -Vărul Joe

Episodul F051 – "Walk on Water"

INTERNII DE LA SPITALUL GRACE AU PARTE DE PROVOCĂRI MAJORE

O poveste ce cuprinde trei episoade despre provocările întâmpinate de internii de la Spitalul Grace.

Scris de Shonda Rhimes
Regizat de Rob Corn

Distribuţia
Ellen Pompeo as Meredith Grey
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Elizabeth Reaser – pacientă

Episodul F052 – "Drowning On Dry Land"

INTERNII DE LA SPITALUL GRACE AU PARTE DE PROVOCĂRI MAJORE

O poveste ce cuprinde trei episoade despre provocările întâmpinate de internii de la Spitalul Grace.

Scris de Shonda Rhimes
Regizat de Rob Corn

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F053 – “Some Kind of Miracle”

ÎN FINALUL POVEŞTII CE A CUPRINS TREI EPISOADE, LUPTA UNEI PERSOANE PENTRU SUPRAVIEŢUIRE ÎI AFECTEAZĂ PE TOŢI DE LA SPITALUL GRACE

Elizabeth Reaser în rolul unei paciente.

LUPTA UNEI PERSOANE PENTRU SUPRAVIEŢUIRE ÎI AFECTEAZĂ PE TOŢI DE LA SPITALUL GRACE.

Scris de Shonda Rhimes and Marti Noxon
Regizat de Adam Arkin

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F054 – “Scars and Souvenirs”

CALLIE ESTE FORŢATĂ SĂ DEZVĂLUIE UN SECRET TULBURĂTOR, ÎN TIMP CE TENSIUNEA DINTRE IZZIE ŞI GEROGE SPOREŞTE ŞI UN NOU CONCURENT INTRĂ ÎN CURSA PENTRU POSTUL DE ŞEF

Actriţa nominalizată la Premiile Academy Shohreh Aghdashloo interpretează rolul pacientei Helen Crawford

Elizabeth Reaser se reîntoarce cu rolul lui Jane Doe.

Cursa pentru postul de Şef se intensifică după ce un nou concurent intră în “joc”, tensiunea dintre Izzie şi George sporeşte, iar Callie trebuie să dezvăluie un secret tulburător. Între timp, Derek tratează o pacientă dragă lui, iar Alex îşi continuă munca alături de Jane Doe.

Scris de Debora Cahn
Regizat de James Frawley

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Shohreh Aghdashloo – Helen Crawford
Elizabeth Reaser – Jane Doe
Jeff Perry- Colin
Roger Rees – Thatcher Grey
James Gammon – Lewis Scofield
Mare Winningham -Susan Grey
Rob Narita – anestezist

Episodul F055 – “My Favorite Mistake”

ALEX O AJUTĂ PE JANE DOE ÎN LUAREA CELEI MAI GRELE DECIZII DIN VIAŢA EI, GEORGE ÎŞI CUNOAŞTE VIITORUL SOCRU, IAR IZZIE AFLĂ VEŞTI SUPRINZĂTOARE DESPRE UN PRITEN APROPIAT

Actorul nominalizat la Emmy, Hector Elizondo (“The Princess Diaries,” “Chicago Hope”) interpretează rolul D-lui Torres

Elizabeth Reaser (“Sweet Land”) şi Roger Rees (“The Prestige”) se reîntorc în rolurile lui Jane Doe şi doctorul Colin Marlow

Michael Boatman (“Spin City”) şi Catherine Dent (“The Shield”) interpretează rolurile unor pacienţi

George îşi cunoaşte viitorul socru (şi trebuie să facă o impresie bună) Alex o ajută pe Jane Doe în luarea unei decizii dificile, comisia spitalului începe să intervieveze candidaţii pentru postul de Şef, iar Izzie află veşti surprinzătoare despre un prieten.

Scris de Chris Van Dusen
Regizat de Tamra Davis

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Elizabeth Reaser – Jane Doe
Michael Boatman – Doug Kendry
Roger Rees – Colin Marlow
Catherine Dent – Cathy Rogerson
Elisabeth Moss – Nina Rogerson
Hector Elizondo – Mr. Torres
Judi Barton – membru al comisiei

Episodul F056 – “Time After Time”

IZZIE TREBUIE SĂ LASE ÎN URMĂ TRECUTUL DUREROS ŞI ÎL ARE PE GEORGE ALĂTURI, DEREK ŞI MEREDITH AU ÎNDOIELI LEGATE DE RELAŢIA LOR, IAR ALEX SE ATAŞEAZĂ FOARTE MULT DE PACIENTA SA.

Izzie trebuie să lase în urmă trecutul şi îşi găseşte alinarea în George, iar Alex este foarte ataşat de pacienta sa Jane Doe (Elizabeth Reaser), Meredith şi Derek îşi pun întrebări în legătură cu relaţia lor, iar Cristina decide să lupte pentru relaţia ei cu Burke – în ciuda trecutului ei cu Colin Marlow (Roger Rees)

Mare Winningham – în rolul lui Susan Grey

Elizabeth Reaser (“Sweet Land”) şi Roger Rees (“The Prestige”)
se reîntorc în rolurile lui Jane Doe şi doctorul Colin Marlow

Scris de Stacy McKee
Regizat de Christopher Misiano

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Elizabeth Reaser -Jane Doe
Roger Rees – Dr. Colin Marlowe
Dee Wallace – Joan Waring
Brent Jennings – Charles
Suzanne Cryer – Caroline Klein
Tim Hopper – Dustin Klein
Marc Vann – hematolog
Steven W. Bailey – Joe
Mare Winningham – Susan Grey

Episodul F057 – “Desire”

PERSONALUL ESTE EXTREM DE GRIJULIU CU UN PACIENT (CARE SE ÎNTÂMPLĂ SĂ FIE PREŞEDINTELE COMISIEI SPITALULUI), BURKE ORGANIZEAZĂ NUNTA CU PUŢIN AJUTOR DIN PARTEA CRISTINEI, IAR LUCRURILE SE ÎNCING ÎNTRE ADDISON ŞI ALEX.

Personalul este extrem de grijuliu cu un pacient care se întâmplă să fie preşedintele comisiei spitalului. Între timp, Burke încearcă să o implice pe Cristina în organizarea nunţii, lucrurile se încing între Addison şi Alex, iar Derek îşi pune întrebări în legătură cu relaţia sa cu Meredith.

Scris de Mark Wilding
Regizat de Tom Verica

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi:
Elizabeth Reaser – Jane Doe
Kali Rocha – Dr. Sydney Heron
Mitch Pileggi -Larry Jennings
Mary-Margaret Humes – Nancy Jennings
Rowena King – Celeste Newman
Ramon De Ocampo – James Benton
Co-Starring Stewart Skelton – Dr. Fischer

EPISODUL F058 – “The Other Side of this Life” (Partea 1 din 2)

ADDISON ÎŞI IA O PERIOADĂ LIBERĂ DE LA SPITAL ŞI SE ÎNDREAPTĂ SPRE LOS ANGELES UNDE SE ÎNTÂLNEŞTE CU PRIETENI VECHI

Invitaţi: Paul Adelstein (“Prison Break”), Amy Brenneman (“Judging Amy”), Tim Daly (“The Fugitive,” “The Nine”), Taye Diggs (“Rent,” “Day Break”), Merrin Dungey (“Alias”) şi Chris Lowell (“Veronica Mars”) legendara Diahann Carroll – în rolul mamei lui Preston Burke, Jane Elizabeth Reaser (“Sweet Land”) în rolul lui Ave/Jane Doe

Addison îşi ia o perioadă liberă de la spital şi face o călătorie la Los Angeles cu scopul de a vizita vechi prieteni de la şcoala de medicină. În timp ce Meredith continuă să se apropie de mama ei vitregă, Susan, Cristina îşi organizează nunta cu ajutorul mamei ei, Helen, şi a mamei lui Burke, mama Jane. Între timp, Derek trebuie să o supună pe Ava/Jane Doe unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Scris de Shonda Rhimes
Regizat de Michael Grossman

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

EPISODUL F059 – “The Other Side of this Life” (Partea 2 din 2)

ADDISON ÎŞI IA O PERIOADĂ LIBERĂ DE LA SPITAL ŞI SE ÎNDREAPTĂ SPRE LOS ANGELES UNDE SE ÎNTÂLNEŞTE CU PRIETENI VECHI

Featuring an All-Star Invitaţi Including Paul Adelstein (“Prison Break”), Amy Brenneman (“Judging Amy”), Tim Daly (“The Fugitive,” “The Nine”), Taye Diggs (“Rent,” “Day Break”), Merrin Dungey (“Alias”) şi Chris Lowell (“Veronica Mars”) legendara Diahann Carroll în rolul mamei lui Preston Burke, Jane Elizabeth Reaser (“Sweet Land”) Returns în rolul lui Ave/Jane Doe

Addison îşi ia o perioadă liberă de la spital şi face o călătorie la Los Angeles cu scopul de a vizita vechi prieteni de la şcoala de medicină. În timp ce Meredith continuă să se apropie de mama ei vitregă, Susan, Cristina îşi organizează nunta cu ajutorul mamei ei, Helen, şi a mamei lui Burke, mama Jane. Între timp, Derek trebuie să o supună pe Ava/Jane Doe unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Scris de Shonda Rhimes
Regizat de Michael Grossman

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Episodul F060 – “Testing 1-2-3”

ZIUA EXAMENELOR A SOSIT – ŞI NU TOATĂ LUMEA ESTE PREGĂTITĂ – SUSPICIUNILE LUI CALLIE ÎN LEGĂTURĂ CU GEORGE ŞI IZZIE SE ÎNTEŢESC, IAR CRISTINA ÎNCEARCĂ SĂ-ŞI SCRIE JURĂMINTELE PENTRU NUNTĂ

Internii sunt supuşi celui mai mare test din cariera lor, examenele medicale din primul an, în timp ce rezidenţii tratează trei biciclişti montani răniţi. Între timp, suspiciunile lui Callie în legătură cu george şi izzie se înteţesc, iar Cristina încearcă să-şi scrie jurămintele pentru nuntă.

Scris de Allan Heinberg
Regizat de Christopher Misiano

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Loretta Devine – Adele Webber
Elizabeth Reaser -Ave/Jane Doe

Episodul F061 – “Didn’t We Almost Have It All”

ZIUA NUNŢII LUI BURKE CU CRISTINA A SOSIT – O DATĂ CU REZULTATELE EXAMENELOR REZIDENŢILOR – ŞI UN SUCCESOR AL ŞEFULUI ESTE NUMIT

Ziua nunţii lui Burke cu Cristina a sosit – o dată cu rezultatele examenelor rezidenţilor – iar un succesor al Şefului este numit, în timp ce Callie şi George iau o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia lor, în finalul sezonului din “ANATOMIA LUI GREY.”

Scris de Tony Phelan şi Joan Rater
Regizat de Rob Corn

Distribuţia
Ellen Pompeo – Meredith Grey
Patrick Dempsey – Derek Shepherd
Sandra Oh – Cristina Yang
Isaiah Washington – Preston Burke
Katherine Heigl – Isobel "Izzie" Stevens
Justin Chambers – Alex Karev
T.R. Knight – George O’Malley
Chandra Wilson – Miranda Bailey
James Pickens, Jr. – Richard Webber
Kate Walsh – Addison Shepherd
Sara Ramirez – Callie Torres

Invitaţi
Diahann Carroll – Jane Burke
Loretta Devine (“Crash”) – Adele Webber
Elizabeth Reaser (“Sweet Land”) – Ava/Jane Doe


Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *