free download 78 travel guides written by experts

„Love and the City”, o discutie intre prietene despre viata si iubire

Găsirea şi păstrarea dragostei într-un oraş mare şi agitat pot fi uneori dificile. Curtea Veche Publishing vă invită joi, 15 martie, începând cu ora 18.00 la Librăria Bastilia (Piaţa Romană, nr. 5) să descoperiţi alături de cinci femei de succes care sunt obstacolele care marchează drumul în dragoste şi cum trebuie ele învinse. Alături de Diana-Florina Cosmin, autoarea volumului „Poveștile unei inimi”, vor fi prezente Iren Arsene, Managing Partner la Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic de la The Place Concept Store, Mirela Bucovicean de la Molecule-F şi Wilhelmina Arz, designer.

Discuţia va porni de la gândurile pe care Diana-Florina Cosmin le-a aşternut în volumul „Poveștile unei inimi”, recent publicat la editura Curtea Veche. Autoarea cărţii deschide, parcă, din condei un fel de „cutie a Pandorei“, personală și nicidecum plină cu rele, ci cu tabuuri, gânduri dintre cele mai surprinzătoare și mai delicate, mărturii pe alocuri riscante, pe alocuri intrigante, visuri abandonate sau îndelung hrănite și colțuri de lume rememorate prin filtrul unor curiozități personale. Amintirile-poveste din această carte descriu un drum confesional la capătul căruia și autoarea, și cititoarele își vor descoperi viața mai limpede, mai senină.

În paginile cărţii veţi găsi ilustraţii originale realizate de Agnes Keszeg, iar volumul are şi un book trailer inspirat din experienţele trăite de autoare.

Evenimentul de pe 15 martie va fi urmat de o serie de lansări în ţară. Astfel, pe Diana-Florina Cosmin o puteţi întâlni şi pe 17 martie începând cu ora 17.00 la Salonul de carte Bookfest Timişoara (Centrul Regional de Afaceri Timiş, B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) sau pe 24 martie începând cu ora 16.30 la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Libris Braşov (Braşov Business Park, Str. Ionescu Crum nr. 1).

„Oamenii se deschid către tine exact atunci când refuzi să te mai iei atât de mult în serios. Când te dezvălui lumii fără mască și plasă de siguranță, ajungi să înțelegi un lucru absolut minunat: pentru a fi iubită și fericită… tot ceea ce ești acum este mai mult decât de-ajuns!” (Diana-Florina Cosmin)

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-șef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes România. Din 2009, semnează și o rubrică lunară în ediția românească a revistei Cosmopolitan (Sex & the single girl), tratând cu umor și sinceritate problemele pe care le întâmpină fetele singure, aflate în căutarea marii iubiri. Diana a obținut primul job în presă la vârsta de 13 ani, participând, în paralel, la diferite concursuri de creație literară din țară și din străinătate. Înainte de a decide să se dedice în totalitate scrisului, a studiat Diplomație și Relații Internaționale în Statele Unite ale Americii, efectuând stagii profesionale în cadrul celor mai importante organizații internaționale din Marea Britanie, Elveția, Austria și Olanda. Din 2007, este membră a Institutului Regal de Afaceri Internaționale (Chatham House) din Londra.

Povestea volumului o puteţi descoperi şi pe site-ul www.povestileuneiinimi.ro, pe pagina de Facebook “Poveştile unei inimi”, iar pe Twitter discuţiile legate de carte au loc pe hashtag-ul #povestileuneiinimi.

Volumul poate fi găsit în librării la preţul de 28 lei, iar pe site-ul www.curteaveche.ro este disponibil la doar 24 lei.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *