free download 78 travel guides written by experts

Ajuns la cea de-a 4-a editie, Milan Junior Camp va avea loc in premiera la Timisoara

După 3 ani în care a implicat peste 500 de juniori la nivel local, AC Milan, cel mai de succes club de fotbal din lume, continuă seria taberelor de fotbal pentru copiii din România cu prima ediţie din afara Bucureşti-ului va avea loc in Timişoara, in perioada 25 – 29 iunie 2012. Proiectul va fi oferit gratuit copiilor între 7 şi 14 ani de către Intesa Sanpaolo Bank în prima saptamână a vacanţei de vară pe stadionul “Dan Păltinișanu”, din Timişoara.

Toate detaliile despre cea de-a 4-a ediţie Milan Junior Camp (MJC), regulamentul oficial şi alte informaţii utile sunt disponibile pe microsite-ul dedicat acestui eveniment: //milanjunior.gsp.ro/casting sau la Tel Verde 0800 800 888, apel gratuit. Înscrierile pentru Milan Junior Camp se pot face până pe 20 iunie, exclusiv prin intermediul acestei platformei online. Pe lângă posibilitatea de a participa gratuit la sesiunea de antrenamente, se va organiza şi un concurs cu premii constând în materiale oficiale AC Milan. Printre premiile puse în joc: mingi de fotbal, kit oficial AC Milan pentru copii (tricou şi sort), rucsaci.

Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc în circa 200 de orase din 42 de ţări şi a implicat peste 15.000 de copiii şi 300 de antrenori cu licenţă AC Milan la nivel global. În România acest proiect a beneficiat de susţinerea directă a lui Franco Baresi şi Daniele Massaro, peste 500 de copiii s-au antrenat în baza sportiva FC Sportul Studenţesc în ultimii 3 ani, iar copiii câştigatori din România s-au remarcat în mod deosebit la finala acestui turneu de la Milano. Dincolo de orice cifre şi fotbalişti de legendă de la AC Milan acest proiect înseamnă în primul rând emoţie şi pasiune pentru sport.

Destinat copiilor între 7 şi 14 ani, Milan Junior Camp este un program gratuit de pregătire sportivă, cu antrenorii centrului de juniori de la AC Milan. Ca şi la editiile anterioare, marele premiu al acestui program gratuit de pregătire sportivă va fi o excursie la Milano pentru cel mai talentat junior, ce va merge la finala Milan Junior Camp Day de pe stadionul San Siro.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *