free download 78 travel guides written by experts

Asculta piesa pitipoancelor, “Pitzi Bomb”, interpretata de Orlando

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, au difuzat în premieră o nouă odă dedicată piţipoancelor din România. Piesa se numeşte “Pitzy Bomb”, beneficiază de linia melodică a celebrei “Sex Bomb” – Tom Jones şi este interpretată de Orlando.

“Eram în faţa blocului cu gaşca mea/Am întâlnit o tipă, ce bine arăta/ Avea nişte cercei cât un satelit/ I-am spus că o iubesc negreşit/ Am observat că e bronzată la solar/ Pe mâna stângă avea tatuat un dolar/ În ochii ei albaştrii când m-am uitat/ Atunci o lentilă i-a crăpat”, începe Orlando “Pitzy Bomb”, urmând să continue refrenul în forţă: “Pitzi, pitzi, pitzipoanca/ Te ia cu călduri când te uiţi la ea/ Piti, pitzi, pitzipoanca/ Te face să visezi doar la ea”.

“Ne-am gândit că piţipoancele sunt în număr atât de mare în România, încât am putea să le compunem câte o piesă în fiecare zi şi tot nu ar fi de ajuns. "Pitzy Bomb" este un omagiu adus tuturor domnişoarelor bronzate la solar, cu silicoane şi extensii, care îşi pierd timpul la mall.”, spune zâmbind Manuel Dinculescu.

“Pitzy Bomb”, piesa pitipoancelor interpretată de Orlando, se poate asculta accesând link-ul de mai jos:
//www.youtube.com/watch?v=4HJcFSyw010.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *