free download 78 travel guides written by experts

Acum poti fi hater declarat pe Facebook cu EnemyGraph

Se spune ca e bine sa iti pastrezi dusmanii aproape si se pare ca la acest lucru s-au gandit si cei de la EnemyGraph care au lansat o aplicatie cu ajutorul careia oricine poate trece foarte clar persoane, pagini si chiar grupuri pe lista “dusmanilor”.

Exista persoane care se se pozitioneaza ca hateri si ii vedem si pe Facebook si pe Twitter. Iata ca acum au o aplicatie care le este dedicata si sa retinem ca aplicatia are deja 10.000 de utilizatori.

Au fost oameni care spuneau ca le-ar placea sa existe un buton de Dislike. Facebook te lasa doar sa dai Like la ceva, sa iti marturisesti astfel o afinitate, sau sa ignori un lucru (status, link, pagina, grup etc.). Ei bine, acum exista o aplicatie care permite si o actiune care sa arate daca exista oameni carora le displace un anumit status, link etc. din retea.

Bineinteles ca pot aparea si persoane care sa dea dislike “numai pentru ca pot” sau “ca sa se distreze”, insa cum aplicatia este disponibila la nivel international ramane de vazut cat de multi o vor utiliza si care vor fi efectele.

Facebook este o retea care a mers pe principiul impartasirii gandurilor, pozelor, lucrurilor interesante gasite, citite, scrise etc. Alegerea, fireasca, este de a ignora acele materiale daca nu te intereseaza sau de a da like. Oricand poti da Unlike unei pagini, poti iesi dintr-un grup si poti da Unfriend unei persoane, ori chiar block. Cu alte cuvinte, exista optiuni pentru momentele in care nu doresti sa mai interactionezi cu cineva, nu vrei sa mai vezi informatii publicate de o pagina etc. Posibilitatea ca altii sa dea Dislike ar putea aduce si o autocenzura, daca aceasta aplicatie va avea foarte multi utilizatori. Nu trebuie, nu este obligat sa dai like pozei copilului unei prietene daca nu iti place, dar oare cum s-ar simti ea daca multe cunostinte ar da dislike, in conditiile in care putini utilizatori ai retelei au doar prieteni apropiati si rude in cadrul conexiunilor?

28.03.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *