free download 78 travel guides written by experts

ACTIVE SENIOR EXPO – primul targ adresat persoanelor de varsta a treia – isi deschide portile

pe 6 octombrie

ACTIVE SENIOR EXPO – primul targ adresat persoanelor de varsta a treia – isi asteapta vizitatorii in perioada 6 – 9 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria Sectorului 4 si reuneste sub sloganul “Solutii pentru o viata activa… la varsta a treia” o gama variata de produse si servicii adresate seniorilor.

ACTIVE SENIOR EXPO se adreseaza in egala masura persoanelor de varsta a treia, dar si copiilor si nepotilor care doresc sa ofere o viata cat mai usoara parintilor sau bunicilor. Evenimentul reuneste companii ce ofera produse si servicii medicale, consultanta financiara, produse de ingrijire personala, confectii din piele si incaltaminte si centre de ingrijire. Vizitatorii ACTIVE SENIOR EXPO vor beneficia de consultatii si analize gratuite oferite de expozantii targului, pe toata durata desfasurarii acestuia.

In cadrul ACTIVE SENIOR EXPO isi vor prezenta oferta companiile: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Zepter International Romania, One to One Nursing Home, BRD – Groupe Societe Generale, OTP Bank Romania, Bancpost, Raiffeisen Bank, Caminul de Batrani “Sf. Petru”, Laboratoarele Plantextrakt, Clinica Doctor Acasa, Catena, Beldiman I Iulia, Catali Estetic GMC, Argasatoria Fazakas, Avon, Sensiblu.

ACTIVE SENIOR EXPO este mai mult decat o expozitie, este un eveniment ce promoveaza o viata activa in randul seniorilor – misiune sustinuta printr-o serie de seminarii, workshopuri si conferinte deschise publicului larg ce vor avea loc in fiecare dintre cele 4 zile de eveniment.

Sambata, 8 octombrie, ACTIVE SENIOR EXPO si Primaria Sectorului 4 va invita la sport si miscare: Maratonul Varstei a Treia in Parcul Lumea Copiilor. Inscrierile se fac la intrarea in parc, incepand cu orele 12.00.

Peste 5.000 de vizitatori sunt asteptati sa treaca pragul ACTIVE SENIOR EXPO in cele 4 zile de expozitie. Intrarea este libera atat in cadrul targului, cat si in cadrul evenimentelor.
Programul de vizitare al expozitiei este: joi, vineri si sambata (6 – 8 octombrie) intre orele 10:00 – 19:00 si duminica, 9 octombrie, intre orele 10:00 – 16:00.
Programul detaliat al manifestarilor din cadrul targului este disponibil pe blogul evenimentului active-senior-expo.blogspot.com sau pe pagina de Facebook.

ACTIVE SENIOR EXPO este organizat de Creative Brand Communication – agentie independenta de consultanta in comunicare, cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Parteneri: Active Center, Sanatate Pentru Viata, Clinica Doctor Acasa.

Parteneri media: Farmacia Ta, Click Sanatate, Slab sau Gras, Hofigal, Bucataria Pentru Toti, Click Pofta Buna, Tonica, Tratamente Naturiste, Click Pentru Femei, Medic4All, Senzo TV, Lumea Misterelor.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *