free download 78 travel guides written by experts

O concurenta implora juriul de la X Factor sa ii acorde o noua sansa

X Factor poate schimba vieţi, iar concurenţii ar face orice să primească şansa de a participa la show-ul de gen cu cea mai mare amploare din lume. O va demonstra în ediţia de sâmbăta aceasta o concurentă care imploră juriul să voteze în favoarea ei şi să îi mai acorde o şansă.

Patricia Maria Ionescu a venit de peste Ocean să convingă juriul că are factorul X. Cu atitudine de super star american, Patricia a păşit pe scenă zâmbitoare, dar emoţionată, iar juriul nu a putut să nu observe accentul ei deosebit. Tânăra le-a povestit Paulei Seling, lui Mihai Morar şi Adrian Sînă că locuieşte în Canada, dar că a venit să îşi încerce norocul la X Factor, după ce mai mulţi prieteni i-au apreciat calităţile vocale.

Patricia şi-a dorit să interpreteze melodia Ettei James, At Last, dar juriul a încurajat-o să aleagă şi o altă melodie. Astfel, tânără a interpretat două melodii, însă juraţii X Factor nu au fost foarte convinşi de prestaţia ei. De teamă să nu fie eliminată încă din faza audiţiilor, concurenta a început să plângă şi a implorat juriul să îi mai acorde o şansă. „Please, plase, dă-mi o şansă, please”, le-a cerut fata juraţilor X Factor.

Dacă i-a convins sau nu, telespectatorii pot vedea sâmbătă, 8 octombrie, de la 20.20. În această săptămână, Antena 1 va difuza ultimul episod filmat la audiţii. De săptămâna viitoare, telespectatorii pot urmări evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire. Tabara de pregătire sau Bootcampul va reuni într-o locatie din Bucureşti toţi concurenţii care au trecut de faza Auditiilor în toate cele cinci oraşe. Pe parcursul a trei zile de probe şi provocări juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenţi. Concurenţii nu vor fi însă singuri pe parcursul acestor zile. Ei vor beneficia de sfaturile Crinei Mardare şi ale lui Tonkins Anderson în materie de antrenament vocal şi coregrafie.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *