free download 78 travel guides written by experts

Action Global Communications Romania va oferi servicii de relatii publice pentru GTS Telecom

GTS Central Europe (GTS), lider în soluțiile de telecomunicații integrate în Europa Centrală și de Est, a ales agenţia care va gestiona activitatea de relaţii publice şi relaţia cu mass media în regiune – în Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi România. Licitaţia organizată de GTS a fost câştigată de agenţia cehă de relaţii publice EMC, agenția parteneră din România fiind Action Global Communications.

„Pentru a integra activităţile de comunicare ale GTS am ales, pentru prima dată în istoria companiei noastre, o agenţie de relaţii publice care să coordoneze întreaga regiune. Până acum, activităţile noastre de relații publice au fost orientate pe fiecare piaţă în parte, iar în anumite cazuri nu am apelat la servicii de relații publice”, a declarat Lucie Řeřichová, PR manager GTS Group. „Pentru noi, criteriul de bază în această licitaţie a fost abilitatea agenţiei de a crea relaţii de durată în regiune, prin reţeaua sa de agenţii asociate, în aşa fel încât să ne asigurăm că avem o imagine coerentă în presă, la acelaşi nivel în toate ţările în care operăm şi, în acelaşi timp, vizibilitate pentru activităţile la nivel local ale fiecărui membru al grupului. EMC a reuşit să ne convingă de acest lucru prin referinţele şi garanţiile pe care ni le-a oferit legate de agenţiile sale asociate.”

Licitaţia organizată a inclus mai multe etape şi s-a desfăşurat de la începutul lunii iunie până la sfârşitul lunii august a acestui an. La licitație au fost invitate patru agenţii care au concurat pentru contul GTS. EMC va oferi servicii de relaţii publice complete pentru GTS Central Europe – servicii de consultanţă în activitățile de comunicare ale companiei, atât cu mass media şi cu mediul de afaceri, cât și în relația cu clienții direcți. EMC va fi responsabilă de activităţile de comunicare din Cehia şi de coordonarea comunicării regionale, iar la nivel local EMC va colabora cu agențiile sale partenere: Cohn and Wolfe în Polonia, LWp Kommunikáció în Ungaria, Media In în Slovacia, respectiv Action Global Communications în România.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *