free download 78 travel guides written by experts

Germanwings da startul rezervarilor pentru planul de zbor pentru vara 2012

Compania Germanwings a pregătit în 2012 o ofertă prietenoasă pentru clienţii săi. Pasagerii au începând cu luna septembrie posibilitatea de a alege orarul zborurilor pentru a-şi satisface cât mai bine nevoile.

Pentru noul sezon de vară, oferta companiei se îmbogăţeste astfel: ruta Koln/Bonn-Berlin va avea 46 de zboruri pe săptămână (de 8 ori/zi), mărind capacitatea cu 31%. Stuttgart va înregistra o creştere de 40% faţă de anul trecut, totalizând 42 de plecări săptămânale (de 7 ori/zi). Totodată, noi rute vor fi deservite către Pristina – din aeroporturile Stuttgart, Düsseldorf, München, Hamburg, Köln/Bonn, Frankfurt, Berlin-Schönefeld şi Hanovra. Rutele Köln/Bonn – Dublin, Edinburgh, Praga, Barcelona şi Zürich şi Stuttgart – Moscova, Budapesta vor fi înmulţite. Oraşul sicilian Catania va putea fi şi el accesat mai des din Hanovra. Compania are în plan pe lângă zborurile de seară, şi zboruri programate dimineaţa pentru cei plecaţi în interes de business.

Compania oferă în anul jubileului 2012 mai mult de 10 milioane de locuri pasagerilor săi: linia aeriană a fost fondată în octombrie 2002, bucurându-se de rezultate excepţionale. Pentru anul jubileului, managerii liniei aeriene din Koln sunt convinşi că Germanwings are cea mai bună ofertă în rândul companiilor low-cost.

Pe lângă planul de zbor atractiv, compania oferă şi un alt serviciu atrăgător la bord. Astfel, pasagerii primelor 10 rânduri din cursele Airbus A319 beneficiază de serviciul Best Seat – un spaţiu de călătorie mai mare decât în orice altă linie aeriană.

Un serviciu de bord a la carte, posibilitatea de a rezerva locuri customizate pentru maximizarea confortului, apartenenţa la programul Miles&More şi nu în ultimul rând, unul din cele mai renumite website-uri pentru rezevarea biletelor online. La toate acestea se adaugă oferte speciale pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, pentru familii, sportivi sau copii ce călătoresc singuri. Toate zborurile Germanwings pot fi combinate cu zborurile Lufthansa.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *