metalshow

A doua editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge: 10 artisti, 10 povesti parfumate

Pe 13 noiembrie, a avut loc vernisajul AVON Inspiration Challenge, la galeria de artă contemporană Galateca. Invitații au descoperit în premieră cele zece lucrări inspirate de zece parfumuri AVON, ce surprind stările și gândurile femeii AVON, conturând momente ce păreau desprinse dintr-un jurnal.

Printre file de jurnal, emoții și note de parfum, invitații au avut prilejul să-i cunoască pe artiștii care au acceptat provocarea și să descopere lucrările și parfumurile AVON de la care a pornit totul. Tinerii creativi au surprins femeia AVON în două ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distracție, cinci despre relație, spunând, de fapt, povestea oricărei femei: cu stări și emoțiii diferite, uneori contradictorii, dar care îi influențează gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege să le poarte.

Parfumurile selectate pentru cea de-a doua ediție Inspiration Challenge au fost , Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush.

Artiștii care au acceptat provocarea sunt:

Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug Design vestimentar

Mădălina Teler și Liliana Stoica Design de produs
Carla Szabo și Alexandra Ungurelu Bijuterie
Cătălin Georgescu și Cristian Vasile Fotografie
Mădălina Andronic și Ioana Șopov Ilustrație

Munca acestora a fost documentată de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care au oferit, timp de două luni, detalii despre procesul de creație: Maurice Munteanu – design vestimentar; Sânziana Pop – design de produs; Noemi Meilman – bijuterie; Dragoș Asaftei – fotografie; Designist.ro – ilustrație.

AVON Inspiration Challenge

“Inspiration Challenge a devenit, în mai puțin de doi ani, un proiect de referință marca AVON. Lucrul cu care ne mândrim cel mai mult și care aduce magia în Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentați, pe care îi admirăm și care ne-au surprins prin maniera unică în care au înțeles acest proiect. Pentru că AVON are în portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se oprește nicidecum aici. 2015 va aduce o nouă provocare parfumată”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON România și Moldova.

AVON Inspiration Challenge parfumuri

Ca și anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge vor susține o cauză socială. Pe 15 noiembrie acestea vor face obiectul unei licitații caritabile, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.

Bucuresti, 19.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *