free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank adauga conturile de tip “no dealing desk” in portofoliu

Saxo BankLiderul investițiilor online trezește interesul celor care doresc acces direct la piețe

Saxo Bank, lider în online trading și specialist în investiții, a anunțat că va furniza un nou tip de structuri de cont pe FX: No Dealing Desk (NDD), odată cu soluția MetraTrader4 (MT4), mai complexă, pentru a oferi clienților mai multe opțiuni în ceea ce privește structura de preț.

Saxo Bank lansează mai multe stiluri de conturi NDD, concepute pentru clienții care doresc acces direct la piețe (Direct Market Access – DMA) prin tranzacționări anonime cu ajutorul lichidităților cele mai bune din clasa respectivă, oferite de cele mai mari bănci și market makers. Prin această mișcare, Saxo oferă clienților opțiuni de structurare a prețului: se poate tranzacționa fie pe spreaduri pe piețe plus comisioane bazate pe volum, fie pe aceeași lichiditate DMA cu spread all-inclusive.

În plus, Saxo Bank oferă acum investitorilor un cont “SaxoMT4Linked“. Acest lucru permite folosirea MT4 ca pe un instrument de execuție pentru FX și CFD-uri, cu tranzacționare pe platformele proprietare, multipremiate, ale Saxo Bank. Clienții au astfel ocazia să acceseze universul complet de tranzacționare, cu zeci de mii de produse suplimentare care includ equities, futures, options, venituri fixe și ETF-uri. Toate tranzacțiile se administrează dintr-un singur cont multi-produs, colateralizat în cros și beneficiar de marje.

În ceea ce privește lansarea, Neil Browning, Senior Director, FX Sales, la Saxo Bank, a declarat:

“Pe măsură ce Saxo caută în permanență soluții flexibile, oferim aceste noi tipuri de conturi clienților noștri, pentru a le da posibilitatea să aleagă acea combinație de platformă-preț-piață pe care o consideră cea mai bună pentru stilul lor de tranzacționare. Continuăm să oferim noi oportunități clienților noștri, facilitând alegerile multiple.”

Bucuresti, 19.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *