metalshow

A doua editie a proiectului CSR, “Curat Romania”, incepe in acest weekend

Piraeus Bank continua anul acesta cea de-a doua editie a proiectului de responsabilitate sociala “Curat Romania”, care are ca obiectiv ecologizarea Bucurestiului.

Castigator al locului 3 in cadrul Romanian CSR Awards 2014 la categoria mediu, proiectul “Curat Romania” isi propune sa atraga cat mai multi oameni dornici sa contribuie la curatarea si infrumusetarea Bucurestiului.

Astfel, pe 20 septembrie si 4 octombrie, in intervalul 10.00-16.00, in cele 6 sectoare ale Bucurestiului, voluntarii si angajatii Piraeus Bank Romania vor ajuta la “transformarea“ capitalei.

Dupa rezultatele foarte bune din 2013, cand cei peste 80 de voluntari ai acestei actiuni au reusit sa stranga peste 3.280 kilograme de gunoaie din 12 locatii din Bucuresti, in 2014, Piraeus Bank isi mentine angajamentul fata de comunitatea in care este prezenta, propunandu-si sa fie un exemplu de implicare si pro-activitate.

Astfel, pe pagina de Facebook “Curaj Romania”, toti cei dornici sa participe la aceasta actiune, sunt invitati sa intre in aplicatia “Curat Romania”, sa aleaga una din echipele aferente celor 6 sectoare, din care doresc sa faca parte, sa isi invite prietenii sa le urmeze exemplul si, desigur, sa participe la cele doua actiuni de ecologizare.

Angajatii Piraeus Bank precum si voluntarii din ONG-ul Brigada de Voluntari si-au ales deja echipele preferate in care vor activa. Go Travel, leader al pietei de turism din Romania sustine si in acest an, proiectul Curat Romania, oferind doua weekend-uri la munte si la mare (cazare la Ana Hotels si transport), la doi din membrii echipei care strange cei mai multi participanti.

La acest proiect au participat:

Din partea Piraeus Bank Romania:
Carmen Oprisescu- Marketing Manager
Raluca-Elis Barbu- Social Media Coordinator

Din partea MSPS/Momobi:
Alina Pilă – Project Manager & Senior Account Manager
Andreea Popescu – Account Executive
Mihai Pilă – Web Developer
Liviu Cristache – BTL Implementation Manager
Aaron Balazs – Art Director
Alexandra Caraulani – Senior Copywriter

Din partea Brigada de Voluntari:
Ștefan Vlăduț – Coordonator voluntary

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *