free download 78 travel guides written by experts

Analizoarele de baterii Fluke seria 500 simplifica testarea sistemelor

de rezerva pe baterii de importanta critica

Funcţia automată în serie testează o gamă largă de funcţii ale bateriilor într-un timp mai scurt

Bateriile sunt suportul principal al sistemelor de alimentare de rezervă şi necesită testare periodică pentru a asigura fiabilitatea acestora. Noile analizatoare de baterii Fluke® seria 500 simplifică fluxul de lucru al testării bateriilor staţionare şi a grupurilor de baterii printr-o interfaţă intuitivă cu utilizatorul care oferă configurări rapide şi ghidate ale testării, asigurându-se că tehnicienii înregistrează datele corecte în timp ce indiciile cu feedback vizual şi audio reduc riscul de apariţie a erorilor.

Fluke seria 500 este ideală pentru testarea în aplicaţii pe bază de baterii de rezervă de importanţă critică din centrele de date, spitale, aeroporturi, utilităţi, petrol şi gaze, precum şi transporturi feroviare.

Analizoarele de baterii seria 500, robuste şi compacte, efectuează toate măsurătorile principale; inclusiv rezistenţa bateriei, tensiunea c.a. şi c.c., intensitatea c.a. şi c.c. (doar modelul Fluke BT521), tensiunea de pulsaţie, frecvenţa şi temperatura bateriei (doar BT521). Analizatoarele de baterii seria 500 au fost proiectate special pentru măsurători la bateriile staţionare, inclusiv bateriile GEL, AGM (membrană de sticlă absorbită), litiu-ion, precum şi bateriile cu celulă umedă plumb-acid.

Sondele de testare inteligente ale seriei 500 eficientizează procesul de testare prin afişarea rezultatelor măsurării pe afişajele LCD integrate, eliminând necesitatea ca tehnicienii să se oprească pentru a urmări ecranul computerului.

Tehnicienii pot captura măsurătorile de tensiune şi înregistrarea temperaturii automat sau prin butonul de salvare integrat, simplificând şi accelerând procesul de testare.

Sondele dispun de măsurare a temperaturii cu infraroşu (doar BT521), LED în trei culori pentru indicaţie reuşită/eşec/avertizare şi feedback audio.

Analizoarele includ o bandă magnetică de agăţare comodă cu o curea de umăr şi un echipament de transport inovator reduce oboseala în timpul măsurării bateriilor conectate în serie.

De asemenea, acestea includ instrumente simple dar puternice de raportare şi analiză, care gestionează volume mari de date pentru a produce grafice de analiză şi tabele de date pe un PC sau a crea rapoarte rapide în format e-mail cu fişiere .csv.

Pentru mai multe informaţii despre analizoarele de baterii Fluke seria 500, accesaţi www.fluke.ro/batteryanalyzer.

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *