free download 78 travel guides written by experts

A 12-a ediţie a competiţiei SuperBlog şi-a desemnat câştigătorii

Concluzia Alinei Gheorghe, deţinătoarea trofeului: “IMposibilul este POSIBIL”

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, la hotelul Golden Tulip Times din Bucureşti, a avut loc Gala de premiere a câştigătorilor şi finaliştilor competiţiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2016.

La eveniment au participat sponsori, parteneri şi bloggeri sosiţi special pentru acest prilej din toată ţara, câţiva chiar de peste hotare. Apoi, superbloggerii au vizitat restaurantul Wu Xing din Mega Mall, unde au savurat preparate chinezeşti, iar distracţia a continuat cu o super-petrecere la Berăria H.

Ajunsă la a douăsprezecea ediţie, competiţia SuperBlog a atras şi primăvara aceasta la start peste 160 de bloggeri dornici să-şi demonstreze creativitatea şi abilităţile de comunicatori online. În perioada 1 martie – 11 aprilie a.c., participanţii au primit 16 probe de blogging, cu teme dintre cele mai diverse: de la cosmetice, filme, componente PC, produse tradiţionale de artizanat sau amenajări interioare, până la servicii turistice, produse financiar-bancare, servicii tehnice, livrări de flori sau organizări de evenimente. Totodată, concurenţii au avut de respectat termene strânse, precum şi cerinţele propuse de sponsorii şi juriul competitiei. Astfel, au participat efectiv 146 de bloggeri, s-au scris 1760 de articole şi s-au acordat premii în valoare totală de peste 15.000 lei.


La finalul competiţiei, podiumul este ocupat de următoarele bloggerițe: Irina Bek, clasată pe locul al treilea cu blogul www.silving.org, Adriana Tîrnoveanu din Braşov, ocupanta locului secund cu blogul insiratemargaritarebyadrianatirnoveanu.wordpress.com, şi buzoianca Alina Gheorghe, autoarea blogului www.literestacojii.com, care, odată cu locul I, a primit un premiu de 2000 lei cash şi trofeul Spring SuperBlog 2016.

“Am câștigat? Am câștigat nu doar o competiție, nu doar un trofeu, ci o familie! Timp de şase ediții mi-am dorit să câștig, am „amenințat” că o să câștig și iată că am reușit! Eu iubesc SuperBlog și sunt dovada vie că, dacă vrei, muncești și ești perseverant, poți! Ceea ce simt acum este minunat, genul acela de sentiment pe care l-aș repeta la nesfârșit! SuperBlog nu este un simplu concurs! Nu considera că participanții sunt niște bloggeri și atât! Dacă vrei să câștigi, dă o semnificație puternică SuperBlog-ului, identifică motivația și sensul, caută ideea de geniu pe care să o transpui în fiecare articol, scrie cu pasiune, fii atent la detalii, fii perseverent și onest, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Gândește pe termen lung! SuperBlog este o rampă de lansare, sponsorii din cadrul competiției ți-ar putea deveni colaboratori, iar bloggerii sunt viitorii tăi prieteni, oamenii de la care vei învăța multe și cu care vei împărtăși atât de multe experiențe de-a lungul anilor, crede-mă! Merită să lupți pentru locul 1, pentru succes, pentru ceea ce îți dorești și pentru visurile tale! imPOSIBILUL este POSIBIL! Poți! Mulțumesc, SuperBlog! Mulțumesc, prieteni!”, a declarat Alina Gheorghe, marea castigatoare a competitiei.

Pe lângă premiile în bani, produse sau servicii, câștigate pe parcursul competiției, la probele la care au obținut cele mai mari punctaje, cei 88 de finalişti care au participat la toate probele competitiei primesc diplome și premii suplimentare, în funcție de locul ocupat în clasament. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Competiția Spring SuperBlog 2016 a fost sponsorizată de: Art&Craft, AVBS Credit, Avizez.ro, Carmine Shoes, CND Turism – Vacanțe Speciale, Diego, Empire Film, Farmec, Freon-Auto.com, hotelul Golden Tulip Times din București, LivrareFloriBucuresti.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT, Salon du Mariage Toujours l’Amour.

„Ediţia din această primăvară, din cadrul competiţiei SuperBlog, a fost printre cele mai creative şi interesante! Materialele înscrise au fost cu adevărat valoaroase, participanţii descurcându-se tot mai bine cu probele noastre fermecătoare. Felicităm toţi concurenţii şi mai ales pe marea câştigătoare şi le dorim un Paşte fericit alături de familie şi prieteni! Aşteptăm cu drag ediţia de toamnă!” – Alina Dragoş, PR Manager Farmec

„Astăzi, creditul nostru este acordat SuperBlogului și superbloggerilor! Am participat în calitate de sponsor și prieten, m-am bucurat de articole creative și surprinzător de originale, am fost prezent la Gală, am petrecut împreună și am consolidat legătura specială pe care am construit-o cu voi, cei care reprezentați cu mândrie această comunitate frumoasă! Acum așteptăm ediția cu numărul 13! Felicitări organizatorilor și participanților! AVBS Credit susține creativitatea în scris!” – Valentin Anghel, director general AVBS Credit

“Chiar dacă pentru noi participarea la SuperBlog a devenit un lucru firesc, fiecare ediţie ne oferă experienţe noi, pe care le trăim alături de voi şi de bloggerii participanţi. În Spring SuperBlog 2016 am cunoscut foarte mulţi oameni noi şi asta ne bucură, pentru că observăm că noile generaţii îşi îndreaptă atenţia către domeniul online şi vor să facă performanţă cu talentul lor.” – Daniela Tudosă, PR & Marketing Specialist, MarketOnline.ro şi MediaDOT.ro

“La final de competiţie, tot ce putem spune este că ne bucurăm că v-am cunoscut şi vă mulţumim că ne-aţi primit în comunitatea voastră. Participanţilor la Spring SuperBlog le transmitem să nu renunţe la pasiunile lor, pentru că prin acestea vor ajunge cu succes acolo unde îşi doresc.” – Georgeta Vlad, general manager CarmineShoes.ro

“Ne bucurăm să menţinem tradiţia participării la Galele SuperBlog, ce ne surprind plăcut la fiecare ediţie. Primăvara aceasta, Vacanţele noastre Speciale au ajuns din nou în textele bloggerilor. Vă mulţumim că scrieţi despre noi şi sperăm să realizaţi lucruri cât mai frumoase cu această pasiune online.” – Teodora Motocescu, Coordonator Program Vacanţe Speciale

Parteneri media: Chic-Elite.ro, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.
Bloguri partenere: ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, ExTraViTa.ro, infrasunete.eu, mnealui.info, nimicurifantezii.blogspot.ro, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, Tehnocultura.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *