free download 78 travel guides written by experts

4 ani de elefant.ro, 4 zile de super reduceri si cadouri

În cei 4 ani de existență, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete și peste 3 milioane de cărți, jucării și accesorii

La 4 ani de la înființare, mall-ul online al familiei, elefant.ro, lansează o nouă categorie – Bebe&Copii – ce include produse de îngrijire pentru cei mici (absorbante, creme, loțiuni și altele), cărucioare și landouri, scaune auto, mobilier și decorațiuni, dar și modă pentru cei mici. Din 2012, elefant.ro vinde jucării.

Mai mult, în săptămâna aniversară 16-20 iunie 2014, elefant.ro pregătește pentru clienții săi reduceri de până la 70% la peste 100.000 de produse din categoriile carte, produse pentru copii, parfumuri și accesorii fashion.

“Clienții elefant.ro sunt preponderent femei, iar jumătate dintre acestea sunt mame. În fiecare zi întrebăm doamnele care iubesc elefant.ro ce ar mai dori să găsească în magazinul dedicat lor și de multe ori răspunsul a indicat produsele pentru copii. Iată de ce, la aniversarea de 4 ani a elefant.ro, le oferim drept răsplată pentru fidelitatea lor o gamă de 3 ori mai mare de produse pentru cei mici”, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

În cei 4 ani de existență, elefant.ro a livrat peste 650.000 de colete, peste 3 milioane de cărți, jucării și accesorii vestimentare.

În prezent, elefant.ro comercializează produse din categoriile carte tipărită, eBook, eReader, produse vestimentare, încălțăminte, accesorii, jucării și produse pentru copii, cosmetice și produse de îngrijire, parfumuri. Printre cele mai vândute produse se numără cărțile, jucăriile, accesoriile și parfumurile.

Bucuresti, 17.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *